Skip to main content

Policy

De flesta produkter som nämns i bloggen är inköpta av mig och då jag vill att du som läsare ska kunna lita på mina inlägg och ord så kommer det alltid att anges om produkten är skickad till mig. Pressmaterial tas tacksam emot, men för kännedom så ger jag inget löfte om att recensera eller nämna dem i bloggen. Men om ett inlägg skrivs så är det min ärliga åsikt angående produkten. Plats i min blogg kan inte köpas och jag ignorerar samtliga mail som handlar om att ge smygreklam för företag, sajter eller dylikt.

De bilder som publiceras av mig och förekommer i denna blogg är mina och jag äger upphovsrätten till dem. Vill du låna en bild vänligen fråga.

Smink, hudvård och hårvård är det roligaste jag vet, jag är inte utbildad i någon bemärkelse av ordet utan jag är bara en glad amatör med en förkärlek för färg och glitter. Här finner du ingen smygreklam, inga köpta inlägg eller falska förhoppningar. På min lilla blogg är vi en familj och jag vill bara ge er min ärliga åsikt, både ris och ros.

För press: Min hudtyp är känslig med fet t-zon och stora porer. Jag är vit som lättmjölk och älskar färg, läppstift som skriker hallå och löjliga mängder av eyeliner.

Vill du kontakta mig: kontakt@malinsormlind.se

—-

En del produkter som man inhandlar är kanske inte i rätt färg eller kanske inte fungerar med ens hudtyp, då ser jag mycket hellre att produkten kommer till användning av någon annan. Bloggare eller läsare. Är du intresserad av ett “swap” det vill säga byte av produkter för recension eller liknande, tveka inte att kontakta mig.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.