Skip to main content

Information – Vem är hon?

malin-kollage

Jag heter Malin Sörmlind, är 27 år och bor i en villa i Mörrum som ligger strax utanför Karlshamn. Denna villa som ligger på toppen av ett berg delar jag med min make och livs kärlek Ludwig. Vi delar även denna yta med våra hundar Mandus och Iso samt två härliga katter som heter Kerstin och Alva.

Ludwig och jag blev ett par 2006 och gifte oss 2008. Han är min bästa vän i livet, ingen kan få mig att skratta som han och ingen i hela världen kan läsa mig och förstå utan att jag behöver öppna munnen.

Jag kommer ifrån en väldigt sammansvetsad familj och är yngst av tre syskon. Jag kommer aldrig att klippa navelsträngen till min mamma och jag har även lindat in min pappa och syskon i denna sträng.

Sarkasm och ironi är någonting som jag finner hysteriskt roligt. Kost och hälsa är viktigt för mig, jag gjorde en gastric bypass 12 december 2011 och har sedan dess tappat strax över sjuttio kilo. Nu försöker jag bibehålla både kosten och träningen som nu har blivit lite av ett gift. Jag tycker att det är roligt att träna, något jag aldrig trodde att jag skulle skriva än mindre tycka. Jag har även en del demoner i min kropp måste hållas under kontroll och det är nästan ett heltidsjobb bara det. Jag brukar skämta att någon har spytt i min genpool. Läkarkontroller, personliga assistenter, tabletter i överflöd obeskrivlig smärta och mängder av positivt tänkande är en ständig del av min vardag. Men det här är mitt liv, jag har bara en hand att spela och jag får göra det bästa av situationen.

Till yrket är jag fotograf/säljare/grafiker och jobbar på familjeföretaget Sörmlinds Reklam sedan 2007. Jag arbetar som fotograf över hela Sverige och älskar varenda liten sekund av det. Bröllop, barn, student, porträtt eller företag. Jag tar mig an allt med ett stort leende! Klicka dig in på min hemsida eller kontakta mig på mail om du vill anlita mig som fotograf!

Jag arbetar halvtid och när jag är på Sörmlinds är det oftast mig du först pratar med när du ringer eller besöker oss. Jag sköter även all epost och webbrelaterade ärenden.

Musik ligger mig väldigt varmt om hjärtat, jag är grym på att lyssna men den enda låt jag kan spela med någorlunda precision är björnen sover. Och inte ens det låter riktigt bra. Matlagning är ett annat stort intresse, har alltid tyckt att det är otroligt rogivande att få pyssla i köket! När jag inte lagar mat eller lyssnar på musik så umgås jag mer än gärna med mina vänner och min familj. Jag är beroende av min telefon och skulle nog få lite panik om den inte var i min absoluta närhet.

Jag är en sådan där typ som alltid busar och bjuder på mig själv. Vissa kallar mig för härlig, andra kallar mig för galen. Jag nickar och bugar åt de båda.

För vad är livet utan lite galenskap?

När jag var liten var jag helt övertygad om att jag fick superkrafter när Whitney Houstons låt I wanna dance spelades. Jag minns när jag var åtta år och den spelades när vi lekte hela havet stormar i gymnastiksalen. Som jag hoppade över bockar och klättrade längs väggarna. Jag var fantastisk!

Utekväll eller hemmakväll?

– Hemmakväll utan tvekan. Att ta på sig mjukisbyxor, starta en film och somna i soffan med popcorn i munnen är en stor favorit. Visst, en utekväll lite då och då är aldrig fel, men hemmakväll vinner.

Bada eller duscha?

– Jag har ända sen jag var liten varit helt galen i att bada. Simma under vattnet, köra kanonkulan eller stå på händer. Man kan inte riktigt göra de sakerna i ett badkar, men jag väljer helt klart bada.

Semester till värmen eller snön?

– Värme värme värme. Min kropp avskyr kyla och hade aldrig förlåtit mig.

Bläck eller blyertspenna?

– Bläck, det skrivna ordet skall aldrig suddas ut. Blyerts är för fegisar, haha!

Såpa eller dokumentär?

– Jag tycker om att lära mig saker så jag väljer allt som oftast en dokumentär när valet finns. Såpor är inte riktigt min grej.

Foundation eller eyeliner?

– DEN va inte rolig. Ehm.. Ehm.. Ehm.. Eyeliner. Det känns rätt.

En liten del av mitt liv är bakom lås och bom. Vill du ta del av denna sida och läsa mina lösenordskyddade inlägg, så ansöker du här!

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.