Skip to main content

Ut med det gamla..

.. Och in med det nya. Hela MALINSORMLIND.se har fått sig en rejäl renovering och ett nytt och fräscht utseende. Jag hoppas att det här nu blir startskottet och den spark i rumpan som jag verkar behöva för att komma igång och blogga igen. Ni vet hur det kan vara, dagarna går i en jämn takt av “stannakarusellentack” och när man väl hittar sig till soffan och lutar sig tillbaka, så är inte ögonen öppna i många ögonblick.

 

Jag blir så inspirerad av alla fina bloggar jag följer som har ett jämt flöde med fantastiska bilder, två exempel här är Jennifer Ruuska och Molkan.se. Det är två tjejer som jag verkligen ser upp till. Jag förstår vilket otroligt arbete de lägger ner på sina bloggar och jag blir alltid så motiverad när jag har varit inne hos dem en sväng. Jag inser att planering och att vara motiverad och organiserad är a och o, något som jag kanske inte varit bäst i världen på tidigare. Men jag har bestämt mig för att ge det hela ett nytt ärligt försök. Skriva upp ämnen, planera inlägg och fotografera mer. Jag märker hur mycket bättre jag mår när jag har en ventil. En plats att skriva av mig som bara är min. Att vara hemlig i en dagbok har aldrig varit min grej, jag har alltid ställt mig upp och haft högläsning. Jag behöver ha en publik och människor som uppskattar min brutala ärlighet, som diggar sarkasm och som kanske vill följa mig genom livet, både upp och ner. Jag behöver er.

 

Så, min plan är att kicka igång det här med ett inlägg om dagen, måndag till fredag. Efter den här första veckan kan man se över hur det har gått och kanske öka mängden inlägg beroende på efterfrågan. Hur många inlägg om dagen eller per vecka tycker du är lagom? Ge mig gärna era tips och idéer. Jag är så taggad på det här att jag nästan skäms lite.

 

Låt oss yttra de bevingade orden; Let´s do this.

11 thoughts to “Ut med det gamla..”

 1. Hej! så kul att du är tillbaka, älskar att dina inlägg lyser upp den gråa vardagen 🙂 lite konstruktiv kritik, en funktion som jag väldigt gärna hade uppskattat är en ”gilla”knapp, kanske går det att lösa? är ju ett toppen sätt för de som vill visa sin uppskattning men inte känner för att kommentera just då. kram 🙂 ps ser fram emot nästa inlägg! .)

  [Svara]

 2. Antalet inlägg är inte det viktiga för mig, utan innehållet. Men 3 inlägg i veckan försöker jag själv hålla mig till. Det går dock inte alltid så bra 😉 Gör så många inlägg du känner för, DET ÄR ALLTID DET BÄSTA :d oM JAG FÅR ÖNSKA INLÄGG SÅ ÄR JAG EN SUCKER FÖR SMINK/NAGELLACKSFÖRVARING 😉

  [Svara]

 3. Jag älskar JU DIN blogg SÅ BLIR SÅ GLAD NÄR DU SKRIVER ATT DU SKA KOMMA TILLBAKA. HUR MÅNGA inlägg och HUR OFTA ÄR JU INTE viktigt. MAN BLOGGAR NÄR MAN VILL OCH KAN. DÅ blir DE BÄST. KRAM

  [Svara]

 4. Som jag har saknat dej!!!
  Du vet… likaväl som att du behöver oss… så är det ju faktiskt så, att Vi behöver dej!, också. 🙂

  1 inlägg om dan låter som en bra plan.
  Sätt inte ribban för högt, för det kan ju bli fel om det blir en press mer än ett nöje.
  Jag har försökt skriva 1 inlägg om dan i december, med hjälp av att ha min lilla julkalender i bloggen.

  Jag saknar dina videobloggar, dina sminktips, dina vardagsinlägg.
  Ja, dej… helt enkelt!
  (((kram)))

  [Svara]

 5. Bloggen blev verkligen super duper fin! Vad roligt att du börjar skriva igen, har saknat dina små anekdoter och berättelser, de livar upp vardagen. =)
  hejja, hejja! så motivationen håller i sig. Kramar

  [Svara]

Kommentera

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggare gillar detta: