Kesoplättar, lchf, malin sörmlind

Magiskt goda plättar som garanterat kommer att bli din nya frukostfavorit! Servera gärna med färska bär, sylt och grädde. Perfekta som frukost eller mellanmål.

—————–

Ingredienser:

– 4 ägg

– 400 gram keso

– 3 msk fiberhusk

– En nypa salt

– Smör eller kokosfett att steka i

——————-

Gör så här:

Mixa allt med en stavmixer och klicka ut plättarna i en panna med smör eller kokosfett. Jag använde en glasskopa för att få ungefär lika stora plättar. Men jag är lite manisk, det går förmodligen precis lika bra med en sked eller en vanlig hederlig slev. Tryck sedan ut plättarna med baksidan av ditt valda redskap för att få till den form och storlek som du önskar.

Stek plättarna på ganska låg värme tills de fått en fin gyllenbrun färg och känns stabila nog att vända.

Servera plättarna tillsammans med färska bär så som hallon, blåbär eller jordgubbar. Och givetvis, vad vore livet utan en klick grädde. Jag vispade min tillsammans med vanilj och kanel, något som jag verkligen kan rekommendera!

Det blir ungefär 12 plättar och tar cirka trettio minuter från start till mums så att säga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen in!

Just nu är ni kompisar här.

Malin Sörmlind


Jag har en magisk romans med smink, är kär i ironi, förtjust i mina två hundar, galen i matlagning, djupt förälskad i min man och betuttad i skor. Jag är faktiskt lite snudd på fantastisk. Det är egentligen allt du behöver veta.
E-mail
Vill du komma i kontakt med mig?
e-mail:hej@malinsormlind.se

Företag, vänligen klicka här för att se bloggens policy. Ser fram emot ditt mail!
Arkiv
Twitter
Google translate

Copyright
Tack för att du förstår att samtliga bilder tillhör Fotograf Malin Sörmlind och är skyddade enligt upphovsrättslagen. Bilderna får ej sparas ner på något vis. Vid frågor - kontakta mig per mail.
Senaste Nytt
Övrigt

Tourn





e.l.f. Cosmetics Danmark