Skip to main content

Idag är ingen vanlig dag

malin sörmlind

Idag blir jag äldre. Det blir jag i och för sig varje dag, men just idag är det den dagen jag för tjugoåtta år sedan valde att highfajva mammas nedre region och säga whaddapp till livet. Den fjärde april 1986.

Jag älskar att fylla år. En minut över midnatt skriker jag IT´S MA BIRTHDAY och somnar sedan om med ett stort leende på läpparna. Det är något speciellt ändå. Jag går runt med fjärilar i magen hela dagen och blir så rörd när människor gratulerar och sjunger. Vilket i sig är en ganska märklig sak att göra om man tänker efter vad det hela handlar om.

Grattis Malin, för flera flera år sedan gjorde du någonting som alla andra också har gjort. Men du gjorde det exceptionellt bra! Här får du en tårta för att du tog beslutet att ta dig ur din mammas mage! WOHO!

Tack mamma för att du släppte ut mig. Det var snällt.

I morse gav Ludwig mig en present och jag kan inte låta bli att förundras över denna man. Han snappar upp små saker jag säger utan att ens tänka på det och förvarar det i valvet. Jag fick en fin verktygslåda, med en fin rosett på toppen och mängder av saker inuti. I flera månader har jag sagt att jag behöver ha en verktygslåda med lite bra och ha saker. Så att jag slipper be Ludde om hjälp hela tiden och ute i garaget hittar jag ingenting bland alla hans grejsimojser. Och eftersom att jag inte orkar vänta utan är mer för den där omedelbara tillfredställelsen så använder jag det som finns tillhanda. Man kan spika med en kniv, man kan spika med en vitlökskrossare. Men kan dra ut spikar med tänderna och man kan spraymåla ett soffbord… Inomhus. Det sistnämnda är dock inget jag rekommenderar.

Lyckan är total kompisar. Hajja va jag kommer va händig från och med nu! Av mina fina arbetskamrater fick jag en fin blomma som nu står här på mitt skrivbord och är fantastisk. Den ska tydligen ha en kaffekopp med vatten varannan vecka. Jag får skriva in en påminnelse i mobilen.

Nu låter vi den här dagen stråla vidare. Cuz IT´S MA BIRTHDAY!!!

Kommentera

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.