Skip to main content

Long time no blogginlägg

Whaddapp med det liksom. Jo, jag tog mig en liten paus. Inspirationen tog slut, jag kände på något vis att jag inte kunde blogga utan fina bilder tagna med systemKaj (Jag vet, sjukt dumt tänkt. Vad spelar det för roll egentligen) och jag hade en jobbig vecka där jag satt i soffan och grät varenda gång det var en absolut nödvändighet att röra någon del av min kropp. Varma bad, lindrande massage och mängder av nödvändig vila. När jag kände mig stark nog att gå tillbaka till jobbet slog magsjukan till under natten. Så både jag och Ludwig fick vara hemma i karantän. Tre långa dagar.

Rastlösheten slog till efter en kvart men ni må tro att min farm på HayDay expanderade och frodades denna vecka som jag tillbringade i soffan. Moolandi farm satsade stort på att exportera med båtar samt tillverkning av äppelpaj och bärsaft.

Nu är jag dock på bana igen. Efter en helg i Malmö med mina fina flickor där jag mer eller mindre köpte upp samtliga sminkbutikers lager och skaffade vänner till höger och vänster. I eftermiddag ska jag plåta grejorna jag inhandlat och dela upp det per märke och ge er mina första intryck av alla de produkter som inhandlades. Jag skall även dela med mig av Malmö resan och återberätta precis hur jag räddade dagen flera gånger om. Ni kommer att bli så imponerade, tro mig.

Kompisar, jag testar ett nytt tema här. Ett simpelt, stilrent tema utan sidomeny men med en fin meny på toppen där man kan navigera sig runt om i bloggen. Lite större text med ett lättläst typsnitt och större bilder. Jag vill gärna veta hur ni upplever vistelsen och om någon kan förbättras!

Som vanligt. I love you.

7 thoughts to “Long time no blogginlägg”

 1. Mycket fin layout! Rent och snyggt. Jag gillar ju sökfunktioner på bloggar, allra helst om man vill söka rätt på om du har skrivit om specifika produkter eller så. Annars tycker jag att du har fått med allt. 🙂

  Och du, jag spelar också HayDay och är helt jäkla besatt! Eller ja, väldigt engagerad åtminstone. Och blir naturligtvis lite avundsjuk på att du har köpt juicepressen. Jag hoppade över den tidigare och står nu i valet och kvalet om jag ska satsa på fiskenätet eller juicepressen. ALLA DESSA VAL! :-s

  [Svara]

  Malin Sörmlind svarade:

  En sökfunktion finns nu längst ner på bloggen! Skall försöka se om jag inte kan lägga den i menyn, men det är lite trixigt. Jobbar på detta dock, tusen tack för tipset!

  Ja, Hayday och jag är bästa vänner vid det här laget. Jag hade satsat på nätet! Det sparar grymt med tid och energi!!

  Lägg gärna till mig på Gamecenter så kan våra gårdar bli bundisar! ;D

  [Svara]

  Camilla svarade:

  Ja! Jag vill bli bundis! Men jag fattar inte hur jag skickar vänförfrågan på Gamecenter. Är möjligen lite dum i huvudet. 😉

  [Svara]

 2. Ser fram emot produkterna och hur din Malmö-resa var! 🙂
  Och designen är väldigt snygg och enkel och jag gillar den väldigt mycket!
  Ska precis nu sätta mig och börja designa om min egen blogg, vi får väl se vart det slutar 😉

  [Svara]

 3. Välkommen tillbaka!! Saknat dina inlägg!

  Åh hayday! En av favoriterna :). Så tråkigt bara när man redan har alla maskinerna o bara står o tuggar o väntar på nästa maskin.. Vad heter du på gamecenter? Om man får adda dig :D.

  kramar!

  [Svara]

Kommentera

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggare gillar detta: