Skip to main content

Sorglig poesi om svunna tider

Förra veckan sög så hårt att jag ett tag funderade på att börja skriva sorglig poesi om svunna tider. Jag hade feber i flera dagar. Orkade ingenting mer än att bara ligga och blunda. Tillslut var jag så utmattad att min kropp mer eller mindre sa hej då och checkade ut i bokstavligt talat lite mer än ett dygn. Mardröm efter mardröm, alla under samma festliga tema, död av nära och kära. Jag vaknade kallsvettig och med ett ryck för att direkt somna om och kastas in i ett nytt brinnande inferno. Om och om igen.

Inte kul. Jag gick säkert ner femton kilo av all skräck.

Jag underhöll mig själv med att titta på “The real housewives of Beverly Hills”. När de avsnitten var slut gav jag mig på New York, Vancouver och till sist Atlanta. Vid det laget var jag så trött och fnittrig. Jag hade umgåtts med dessa fruar för länge och allt blev roligt. Fruarna Nene och Sheree döptes om till Shänaynay och Shärayray. Innan jag visste ordet av var allt omvänt. Jag drack inte te, jag drack shätaytay. Det visade sig fort att allt kunde bli roligt och shäskojskoj. Och det smittade av sig. Hanna kallade sina barn för shäbabies. Prova själv. Step into my world. Det är löjligt roligt. Eller jag tyckte det i min feberyra.

Nu är det måndag. Jag har kaffe och är laddad inför den här sista veckan i tomtefabriken. Med en vecka minus har jag löjligt mycket att göra för att hinna ikapp men jag har redan börjat planera inför år 2014 och den totala makeover som kommer att ske i mitt liv. På alla möjliga plan. Bloggen är en stor del av denna plan. Ni kommer förhoppningsvis inte att bli besvikna. Eller ja, alla kommer nog inte att bli nöjda. Men så får det nog lov att bli.

Uppdateringen fram till jul kommer att bli lite gullig och sporadisk, många inlägg via mobilen. Men jag saknar er så mycket och om kvällarna sitter jag aldrig framför en dator. Hur märkligt det kanske än låter. Är det någonting särskilt ni vill att jag skriver om?

PUSS!

One thought to “Sorglig poesi om svunna tider”

Kommentera

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggare gillar detta: