Skip to main content

Hej Tomten, jag har gjort en önskelista till dig, för att underlätta menar jag

Nu när jag och tomten är bekanta och nästintill bästisar så tänkte jag mig att jag skulle göra en önskelista då jag vet att han läser min blogg. Så kanske han får lite tips och idéer om  saker som jag sitter och trånar efter.

Nej, det var så här. Jag satt och suktade runt på Sephoras sida, ni vet dagdrömde helt enkelt lite, gjorde lite efterforskningar och fönstershoppade. Då tänkte jag att jag kanske skulle visa er vad jag drömmer om och lite varför jag har en förälskelse i idéen om att äga dessa klenoder.

1. BENEFIT COSMETICS – The POREfessional

Jo, en helt magisk kräm som med en enda liten kladd totalt maskerar och döljer mina grytlock till porer. Alla mina youtubers har totalt fastnat för denna produkt vilket gör att jag per automatik måste ha den. Den kostar 30 saftiga dollar, men skall enligt uppgift vara väldigt dryg.. Och fantastisk.

Du finner The POREfessional här.

2. KAT VON D – Lock-It Tattoo Foundation

Kat von D gör mycket nu för tiden och nu har hon funnit ännu ett sätt att kladda på människor fast på ett mindre permanent vis. Hennes foundation och även concealer har höjts till alla skyar och jag som är något av en foundationjunkie viftar glatt på svansen. Det är väl klart som kaffe utan kaffebönor att jag måste prova denna produkt. I min fantasivärld så ska den med en enda buff göra mitt ansikte totalt redo och matt en hel dag utan glansiga små öar i mitt ansikte strax efter lunch. Priset för att du ska kunna säga att du har Kat Von D i ansiktet är 34 dollar. Men det kan det väl vara värt.. Eller?

Du finner Lock-It Tattoo Foundation här.

3. BENEFIT COSMETICS – Boi-ing

Namnet är roligt och jag tror att den ser fet nog ut för att kunna dölja de mesta skavanker utan att dela sig och bli smulig under dagen. Den har tydligen vunnit priser också. Men med handen på hjärtat, det är mest namnet som lockar. Vem vill inte ha lite Boi-ing i sitt liv? Och för 20 dollar lär den vara fantastisk.

Du hittar Boi-ing här.

4. OBSESSIVE COMPULSIVE COSMETICS – Lip Tar / Matte

Ja, ja, ja! Jag älskar matta läppar och avskyr att det är kladdigt när jag nästan alltid har någon form av vätska i min absoluta närhet. Den här flytande formulan är så pass högpigmenterad att du behöver i princip bara en liten couscous för att täcka hela ansiktet. De är 100 percent vegan and cruelty-free. Och dessutom fri från parabener. De finns i olika utföranden och fler färger än det finns i regnbågen. De sitter dessutom som berget hela dagen. Jag måste ju helt enkelt ha en näve. Vem vill inte ha gula läppar. Alla vill det. Innerst inne. De kostar 18 dollar tuben men det finns flera olika set att välja på om man hellre vill göra så.

Du hittar mina favoriter, de matta Lip tar här.

5. TARTE Amazonian Clay 12-Hour Blush

Ord är överflödiga. Den är fantastisk. Bara titta på den. Man blir nästan svimfärdig. Eller hur?

Du hittar rouget här.

6. STILA – All Over Shimmer Duo

Då jag alltid har en inre önskan om att skina lite all over så känns det som att den här produkten skulle passa mig ypperligt. Vi minns alla mina tankar om Too Faced Sweetheart Beads och jag har sedan dess letat med ljus och lykta. Jag har hittat en produkt, men det spelar inte riktigt i samma liga. Det kommer ett inlägg om den inom kort. Men alla berömmer Stila för deras skimrande produkter och rejvar vilt och brett om denna produkt. Den skall passa hudtoner då det är en duo och den är ett måste… Kanske. Eller?

Du hittar All over Shimmer Duo här.

7. Too Faced a Few of My Favorite Things ~ Limited Edition

Nu vet inte jag hur ni känner, men personligen så gapade jag i en halvtimme när jag såg detta set första gången. De 20 ögonskuggorna är krämiga, högpigmenterade och du har både matta och skimrande skuggor som du kan göra hundratals olika looks med. Men du får också deras nya mascara “better then sex”, två rouge, highlighter, bronzer som luktar choklad, läppstift i färgen coral pop och en väska. Jag vet. Schh.. Jag vet..

Det är en limited edition och är tyvärr redan slut på sephoras sida, men jag fann den även på amazon.com där den kostar, håll i er, nästan 96 dollar. Jag vill inte prata om det. Men du hittar A few of my favorite things här.

8. LORAC – Unzipped

Jag har inte provat något ifrån Lorac men alla verkar avguda deras tidigare paletter. Det kanske är lite som hypen kring Naked paletterna som jag helt ärligt inte är så förälskad i. Men sak samma, man ska inte döma innan man vet säkert. Och för att kunna bekräfta min tes behöver jag ha dessa skuggor på mitt ansikte, nära mina ögon. Titta på nyanserna, de är magiska. Jag tror att Merlin har skapat dem. Matta och skimrande nyanser och du får en primer på köpet! Min mamma är från Småland, så jag tycker om sådant. Jag som är en kall brud brukar inte dra mig mot varma nyanser, men de här är bara för vackra så jag måste.

Lorac Unzipped kostar 40 dollar och du hittar den här.

———–

Det var min lilla önskelista, jag vill mer än gärna veta vad ni önskar er i julklapp!

Jag kanske skall poängtera att det enda jag egentligen önskar mig på julafton är att ha familjen nära. De som betyder mest i livet. Att vi har en mysig dag med god mat, många skratt och tar vara på varandra. Att få se när Noel och Ella öppnar sina paket och se glädjen i deras ögon. Höra deras skratt och glada tillrop. Det är vad jag önskar mig. För utan min familj vore jag som ensamt litet riskorn i världen. Och det är en skrämmande tanke.

Men okej. Jag önskar mig lite smink också.. Se ovan.

3 thoughts to “Hej Tomten, jag har gjort en önskelista till dig, för att underlätta menar jag”

  1. Av personlig erfarenhet är POREfessional sådär faktiskt. Den har samma konsistens och känns exakt likadan på huden som IsaDora Under Cover Face Primer som jag faktiskt skulle rekomendera istället 🙂 Bättre hållbarhet och billigare!

    [Svara]

    Malin Sörmlind svarade:

    Åh tusen tack för tipset!! <3

    [Svara]

Kommentera

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggare gillar detta: