Skip to main content

God jul Malin önskar världen

En envis förkylning att vårda och värna, det vill vi ge dig, vår lilla tärna. God Jul Malin önskar världen. Tack, precis vad jag önskat mig!

Tajmingen är precis som vanligt helt vedervärdig, men så är väl livet. Man får icke välja. Jag är förvånad. Jag äter mer vitaminer, mineraler, kosttillskott, medikament och dylikt än vad som finns på samtliga apotek i södra Sverige. Men den här envisa lilla saken vägrar att ge med sig. Det har gått över en vecka nu av rinnande näsa, feber och allmänt sugig attityd mot livet och alla dess äventyr. Jag måste av misstag ha klickat i rutan för att vara konstant sjuk år 2013. Eller hur? Det är ju högst sorgligt. Jag som är så snäll jämt. 2014 ska jag vara som en vandrande reklampelare för en person vars näsa inte rinner en enda gång under ett helt år. Med undantag för gråtsnor som eventuellt skulle kunna förekomma om lusten föll på.

Turen ligger väl i att jag redan är klar med mina julklappar, typ. Så i år behöver jag inte stissa runt på coop tre timmar innan Kalle Anka börjar och fundera på om inte pappa vill ha en burk marmelad och om mamma kanske inte sagt i ett svagt ögonblick att hon önskar sig dammsugarpåsar eller en påse dillchips. – VICTORY!

Med endast tre.. eller va.. två?… dagar av arbete kvar känner jag mig lite lätt stressad fast på ett väldigt Grace Kelly-vis. Så jag skriver som alltid. Whaddapp people.. Let´s do this.

Kommentera

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.