Skip to main content

Måndag, ta ett djupt andetag för nu kör vi!

malin sörmlind, fotograf Malin sörmlind

Förra veckan var lite märkligt för oss, tycker ni inte? Jag kan ju i och för sig bara svara för min del. Mina dagar var fulla av kaos. Långa dagar, känslor som svallat, träning, kommentarer hit och dit, strul med diverse medikament och livet har varit lite upp och ner så där som det kan vara ibland ni vet. När det blev fredag och kväll stod jag där i mina pyjamasbyxor och funderade på vad som hände egentligen. Hur kunde det bli sådant kaos. Jag menar, det blev måndag som vanligt, det kändes som att jag hade kontroll och sedan exploderade allt och nästa gång jag tog ett andetag så var det fredag eftermiddag och jag precis som alla andra stod vid disken med tacos och funderade på om jag ville ha gucca eller dipp.

Jag måste bli bättre på att organisera mitt liv tänkte jag igår. Så jag for upp och valde ut fem outfits, hängde allt på galgar med tillhörande smycken och skor. Och i skorna la jag strumpor, trosor och BH. Tre av galgarna packades ner i påsar som ska med till gymmet och två hängdes redo i sminkrummet.

Jodå, mallan goes planering version 3.0.

Bildbevis:

Den här veckan skall bli annorlunda, den här veckan skall jag organisera som aldrig förr, hinna med det jag vill men inte ta ut mig. Det måste bli så. För hör och häpna, jag tyar inte Karl-Oskar. Det kommer ett helt inlägg kring detta fenomen med tid mot liv, inom kort. Orden faller inte riktigt rätt, så det måste slipas lite till.

Måndag, ta ett djupt andetag, nu kör vi! Det kommer bli roligt, jag har mängder att visa er!

One thought to “Måndag, ta ett djupt andetag för nu kör vi!”

  1. Grymt smart! 😀 Själv skulle jag inte orka göra så men så har jag inte så fabulösa kläder heller haha! Jag ”jobbar” i en secondhandaffär när det är stängt på dagarna och jag städar och tar fram grejer så jag ”kan” inte vara så finklädd för jag blir bara dammig o smutsig.:) Bekvämt är min ledstjärna! Haha.:D

    Outfiten längst till vänster är sååå jäkla snyggt! Skulle lätt kunna ha det själv.

    [Svara]

Kommentera

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggare gillar detta: