Skip to main content

Sex saker som Malin säger….

Det här känns som ett sådant ämne som vi skulle kunna skriva en hel bok om. I min hjärna händer fantastiska saker på en ständig basis. Men man måste flytta lite rundor på saker för att all briljans ska få plats där inne. Jag minns nästan aldrig vad saker heter längre utan min hjärna döper om det till någonting helt annat som känns sjukt logiskt där och då. Jag döper allt som oftast om människor också, helt som jag själv vill. Därför kallar jag ganska ofta människor för Dude, Chefen, Ni, Du eller Maestro.

Ofta leder mina små felsägningar och Kreativa namngivelser till goa skratt och det är lite det som är tanken med hela det här inlägget. Låt mig bjuda er på en smakis av min värld, här levererar jag det första av  förhoppningsvis många inlägg av;

Ska jag göra den naken?
Betydelse: Skall jag ta denna kniv och skära ner kartongen så att den enkelt kan vikas ihop och inte tar lika mycket plats?

Du behöver inte släcka.
Betydelse: Du behöver inte knyta snörena eller dra upp dragkedjan på mina skor.

Jag behöver ha en zippi zippi.
Betydelse: Jag skulle behöva en tröja med en dragkedja.

Är det mumu?
Betydelse: Är detta kokött?

Jag hittar inte eldaren.
Betydelse: Jag hittar inte en tändare eller tändstickor.

Jag tycker inte om platta plommon!
Betydelse: Jag tycker inte om Dadlar.

——-

Lämna gärna en kommentar om du tycker om detta inlägg och vill se fler eller liknande i framtiden!

5 thoughts to “Sex saker som Malin säger….”

 1. Haha! Härligt! Fler av sånna ;). När jag var liten kallade jag tuggumi för ynge och välling var minne ;). Brorsan skulle ha hispo (=ketchup) :D.

  Och tack för du svarade på mina frågor :)! Du är bäst malin!!

  [Svara]

 2. Haha, du är helt underbar! Jag har också lite såna där roliga grejer, dock mest gester när jag inte för mitt liv kan komma på orden 🙂 Vill gärna ha mer såna här inlägg! 😀

  kram

  [Svara]

 3. Skrattar gott. Kanske inte alltid logiskt men huvudsaken omgivningen förstår. Jag har oxå ibland en förvirrad hjärna, kan komma fram obegrepliga meningar. Har ingen som helst mening utan bara ord som kommer.

  [Svara]

 4. Haha härligt! Jag är också en sån där som byter ut lite ord hejvilt. Typ som dom där scannerpistolerna som finns på Coop och Ica när man handlar, dom kallar jag ”blipp blipp:arna”. 😉

  [Svara]

Kommentera

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggare gillar detta: