Skip to main content

Mallan Testar: Loréal Paris Blackbuster

superliner, malin sörmlind

En intensiv grafisk eyeliner, med ett slående svart pigment som varar i 8 timmar. Inspirerad att återskapa en catwalk-look, med den tjockaste eyelinern någonsin. En markeringspenna som är felfri, slät och lätt att använda. Den innovativa "black ink formula" skapar en slående djärv look, som varar. Formulan gör den dessutom lätt att applicera och lätt att tvätta bort.

Alltså.. Äntligen. Det är min första kommentar och tanke. Första gången jag såg den här produkten var i en annons i Cosmopolitan UK versionen. Jag skrek nästan rakt ut. Tog genast en bild med mobilen, för att inte glömma bort pennans blotta existens så fort jag bläddrat vidare, och bestämde mig för att jajjemän, den kommer att bli min. Sooon.

Vi vet alla att jag är galen i en fet linje på ögonlocken. Vi vet alla att jag avgudar NYX Gel och e.l.f cream eyelinern. Men ibland måste man gå vidare, spexa till det hela lite. Vi vet också att jag inte är ett så stort fan av sådana här tuschmodeller. Min åsikt har alltid varit att de torkat på tio sekunder och att man bara har kunnat använda den en eller två gånger, sedan är festen över.

Men, nu har jag haft superlinern i några veckor och använt den typ varenda dag. Den har inte torkat, den  är enkel att applicera och om man gör fel, vilket jag gör konstant, så är den enkel att rätta till med en liten tops. Du behöver inte vara hårdhänt och pennan är så pass tjock att du får ett behagligt grepp.

Den är enligt min mening sänd från ovan gudar och jag skulle bli väldigt ledsen om jag blev av med min. Med andra ord, en klockren fyra. Varför inte en femma undrar ni kanske nu. Det mina vänner är en ytterst komplicerad historia som har med PETA och andra små kaniner att göra. Mer om det en annan gång. Men av mig får Loréal Paris Superliner Blackbuster en solklar fyra och ett HALLELULJAH!

Du hittar Superliner Blackbuster på t.ex Bangerhead.se för cirka 129 kronor.

4 thoughts to “Mallan Testar: Loréal Paris Blackbuster”

 1. Men var är bild?

  [Svara]

  Malin Sörmlind svarade:

  Bild? På mig iförd tidigare nämnda produkt? Kan ordnas! 🙂

  [Svara]

  missmaddis svarade:

  Exakt! Och tack!

  [Svara]

Kommentera

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggare gillar detta: