Skip to main content

Mallan Testar: Bare Minerals Prime Time Oil Control

En primer som är speciellt anpassad för fet hud och blandhud. Den mattar snabbt ned glansiga partier för att ge en snygg finish och ett resultat som håller hela dagen. En vattenbaserad formula med en fräsch, fjäderlätt konsistens som omedelbart absorberar överflödig talg och mattar huden.

Innehåller mineraler och naturliga växtextrakt som reglerar talgproduktionen och har en porsammandragande effekt.

  • Fri från olja, silikon & parfymämnen.
  • Passar alla hudtyper.

Innehåll: 30 ml

Jag har en t-zon vars stora nöje i livet är att producera talg och slussa ut för allmänhetens beskådning. På rak arm vet jag inte hur många olika primers jag har provat under året som lovat mig både guld, gröna skogar och en torr näsa under eftermiddagens timmar. Jag kan dock på rak arm räkna hur många som har infriat sina löften.

En.

Och det är produkten som du just nu läser om. Jag var skeptisk, jag var snål en lång tid men insåg sedan att om den här fungerar, så behöver jag inte lägga pengarna på tomma löften. Så nu lägger jag 389 kronor för 30 ml av ren och skär lycka. Jag säger som det är, för det här är en hands down halleluljah produkt för mig. Primern är vattenbaserad men jag har använt den med en hel mängd olika foundations, både mineral och flytande och primern håller fejset hela långa dagen.

Du behöver en kludd mindre än en ärta för hela ansiktet, den är alltså otroligt dryg. Det känns lite stelt när primern torkar, men den sjunker snabbt in i huden och när primern är torr applicerar du din valda foundation. Som finish använder jag alltid en setting spray från Urban Decay och jag förstår att den givetvis har med slutresultatet att göra, men jag är övertygad om att primern hade klarat det nästintill lika bra på egen hand.

Det här är en produkt som alltid kommer att finnas i mitt sminkparadis, utan tvekan. Jag inhandlade den i slutet av juli och har använt den nästintill varenda dag sedan dess. (Flaskan är inte ens halvfull ännu, så dryg är den.) Jag vill även poängtera att Bare Minerals har en hel drös av andra primers beroende på vilken hudtyp du har. Du kan köpa Bare Minerals Prime Time Oil Control på till exempel Beautyplanet.se och den kostar 389 kronor där.

Kommentera

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.