Skip to main content

En tur till paradiset Marinex

20131029-181255.jpg
 

Efter en fullspäckad dag på jobbet for jag och PAJ till mitt fantastiska lilla paradis Marinex. En värld där allt luktar gott, glittrar och har personlighet. Vi ska ta lite nya bilder till Mariannes hemsida och webbshop så vi valde ut smycken, fnittrade och planerade så att våra hjärnor nästan glödde av briljans! Studsar lite av förväntan. Längtar!

Jag passade givetvis på att inhandla lite nytt godis till mig själv. Så mycket fint! Marianne skickade även med ett vackert smycke som jag får äran att lotta ut till någon av er, mina fantastiska läsare.

Mer information om detta kommer!

Nu är jag så trött att mina ögon svider. En sömnlös natt och en något kaotisk dag på arbetet gör sitt. Mitt enda mål är att hålla mig vaken tills 19:00. Efter det lovar jag ingenting.

Jag hoppas att ni alla har en mysig kväll!

Kommentera

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.