Skip to main content

På väg mot ljusare tider

malin

Det känns som måndag. Kanske för att jag har legat hemma hela veckan. Det känns som att arbetsveckan just ska börja fast den är i sitt slutskede. Lite som arbets jet lag. Jag har saknat mitt kaffe, min mugg, mitt skrivbord, mina pennor, min dator och mina arbetskamrater så klart.

Om en timme slutar jag och jag hade tänkt att jag skulle försöka hinna och handla innan jag ska klippa mig halv tre. ÄNTLIGEN skriker mitt hår. Den senaste veckan har det varit helt okontrollerbart. För att inte tala om utväxten på femtio meter som också pryder mitt huvud. Jag kan rocka vilken färg som helst, men inte utväxt. Så jag den här månaden har jag haft keps på mig och lekt hippeli hoppare.

Not my thing.

Alla verkar färga håret i mörkare toner nu inför hösten, typiskt mig att gå mot strömmen. Nästa sommar ska jag vara blond, min naturliga färg. Mitt hår växer för fort för att det ska vara ekonomiskt försvarbart att färga och klippa var femte vecka. Ibland är jag väldigt vuxen i mitt tankesätt.

Helgen närmar sig och jag ser fram emot att bara få rå om familjen, huset och kärleken i två dagar. Har ni några spännande planer inför helgen?

Kommentera

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.