Skip to main content

Hej helg, whaddapp?!

Frida Loeb, Malin sörmlind

God middag vänner!

Ännu en arbetsvecka lider mot sitt slut och jag känner att hela min kropp skriker efter de fulaste pyjamasbyxorna som finns i min ägo, en stor skål med popcorn och eventuellt lite cola light.

Den här veckan har Ludwig och jag delat väldigt äktenskapligt på en förkylning. Ludwig hävdar givetvis att han var mer eller mindre döende första delen utav veckan. Igår var det min tur och visst, jag kände mig lite hängig. Det erkänner jag.

Men nu är det helg och jag har deklarerat att nu är vi typ friska! Helgen kommer dock till största delen att handla om vila för mig, den senaste tiden har varit tuff för min kropp. Den… Vill inte som jag vill.

Jag har lite nya produkter att fotografera, bilder från diverse jobb att visa er (som den ovan från Fridas balfotografering!) och min tanke är att försöka spela in en video till er också.

Med det skrivet önskar jag er alla en trevlig helg! ♥

One thought to “Hej helg, whaddapp?!”

Kommentera

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggare gillar detta: