Skip to main content

DMK:Sommarens sista vals

malin sörmlind

En liten fågel sjöng en sång om sommarens sista vals. Min telefon bekräftade att solen skulle skina så jag gick genast upp och packade ner en fin sommaroutfit i min träningsväska.

En looky full av sommar. Ljus, fjärilar, spets, jeans. Fantastiskt. Nej, jag är inte riktigt redo att släppa sommaren ännu, hur känner ni? Jag fick några kommentarer att ni önskade se mer dagens outfit. Jag blir guivetvis otroligt smickrad över att ni gillar min stil så jag skall göra mitt bästa. Jag tänker dock kalla kategorin för Dagens Malin Krok eller DMK, det känns lite mer som min grej, haha!

Tröjan kommer från Kappahl, byxorna från Lindex, armbandet samt halsbandet kommer från Marinex och skorna kommer från Have2have. Klockan har jag fått av min farmor för en himla massa år sedan.

2 thoughts to “DMK:Sommarens sista vals”

Kommentera

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggare gillar detta: