Skip to main content

Hav förtröstan mina kära vänner!

fotograf Malin Sörmlind, malin sörmlind, ubbe, barnfotografering

Jajjemän, jag sitter vid mitt skrivbord och är precis lika assumm som vanligt, om inte lite mer dagen till ära. Jag må vara så trött att jag har blåa ringar under mina ögon som sträcker sig ner till min navel, håret må stå åt de flesta håll som jag inte vill och min kropp må rycka till lite fjuttigt när jag ber armen att med hög precision attackera min kaffekopp.

Men jag är här. Och det får jag tio poäng för.

Det är lite full rulle idag med diverse möten, fikor, fotograferingar och annat som gör livet värt att leva. Så jag bör sätta lite fart på mig själv nu om jag ska hinna med allt det som jag har planerat idag.

Vi hörs lite läjter, följ mig på instagram, så missar ni ingenting av mina spännande dagar!

Kommentera

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.