Skip to main content

Det börjar klia lite nu, jag erkänner!

Minns ni lilla Love som gjorde debut i min blogg i mitten av november 2012. Jojjomän, mycket har hänt sedan sist. Nu är han minsann och dá en liten pojke. Helena, Erik och Love gjorde ett spontant hembesök igår eftermiddag och Helena och jag låg raklånga på golvet i mitt kök och fnittrade när Love gjorde små ljud och visade oss sitt ytterst märkliga vis att ta sig fram på. Okej, jag fnittrade.. Jag ensam låg raklång och fnittrade av förtjusning.

Ja, jag kan erkänna att nu börjar det klia lite i den där klockan inuti min kropp. Så många underbara barn som jag har fotograferat den senaste veckan så vore det väl konstigt annars. Det är väl en arbetsrelaterad skada eller något i den stilen.

Igår efter min lunchdejt med Jonna La Donna så unnade jag mig ett litet set från Lancome. En kajal, en liten parfym och en mascara för 315 kronor. Som hittat eller hur! (?) Jupp, min förälskelse med Too faced är nu över för denna gång. Provade mascaran från Lancome idag och min enda kommentar var, nu älskar jag dig Lancome, för alltid. Eller iallafall idag. Eller iallafall så länge som jag minns. Det lovar jag!

Kommentera

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.