Skip to main content

Mina favoriter från e.l.f

Jag tänkte att jag skulle visa er mina favoriter just nu, från e.l.f. Det kommer nya saker allt eftersom, men dessa är de produkter som jag nästan alltid sträcker mig efter när jag vandrar in i mitt sminkrum och ska bestämma dagens looky.

Nu i vår är det mycket färg som gäller, pasteller, starka läppar och vinge på ögonen. Älska!

Min absoluta favorit just nu är helt klart Mascara & Makeup Shield. Borta är nu de dagar då jag helt plötsligt sitter där med mer ögonskugga på kinderna än på ögonlocken. En helt genialisk idé som jag är bitter över att jag inte kom på själv.

Ta en kik på deras sida, bli medlem i deras klubb och handla tills du blir rosa!

3 thoughts to “Mina favoriter från e.l.f”

 1. Hejsan hoppsan!

  Jag har ingen annan att fråga, så du får stå ut med dumma sminkfrågor 🙂

  Lydig som jag är registrerade jag mig på e.l.f och vips hade jag beställt lite olika skojigheter… Bland annat både vanlig duoögonskugga och en creme variant. Jag brukar blöta mina borstar när jag använder min vanliga ögonskugga, dels för att det inte ”dammar” lika mycket och dels tycker jag det sitter bättre. Är det galet? Och cremeskuggan – är den som läppstift i konsistensen så den är geggig när den sitter och kletar ihop sig i veck och rynkor? Tänkte liksom att det skulle bli som mitt lilla ”vattenprojekt” men utan extrajobb, men tänkte sen om och tycker det låter mer som kladdigt läppstift på ögonlocken :S

  Körde på lite shimmer (som jag inte lurat ut hur/var jag ska ha men alla som skriver om smink skriver att de använder det), primer för ögonen och nåt som jag tror ska ge mig fylligare läppar utan otäcka sprutor med kemikalier.

  Börjar misstänka smått shopoholicbeteende hos mig. Everythingfor5pounds.com och nu elf kan gräva en stor grav i ekonomin… Tur man har en snäll och förstående man som inte lägger märke till alla saker som kommer hem, eller i alla fall inte säger nåt om det 😉

  [Svara]

  Malin Sörmlind svarade:

  Du får mer än gärna fråga kära du!

  Du har helt rätt i vad du skriver, du väcker pigmenten när du blöter din borste, dels blir skuggorna mer intensiva, men de sitter också bättre. Cremeögonskuggan är lite tyngre än läppstift och bör sitta därefter, jag hade dock lagt en primer under för att undvika att den veckar sig i ögonlocket. 🙂

  Så roligt att höra att jag fått in dig på en ny linje. Och med e.l.f kan man handla mycket smink innan man behöver skämmas! ;D

  [Svara]

Kommentera

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggare gillar detta: