Skip to main content

Make up theme week – Goth

Dagens tema till Make up theme week är Goth och jag trodde i min enfald att det bara var svarta ögon, done. Men en snabb sökning på google visade mig direkt hur fel jag har haft. Som en kalldusch insåg jag att det fanns lika många stilar som individer. Jag blickade på bild efter bild för att hitta någon som helst inspiration och när den inte infann sig kom jag plötsligt på att jag minsann och dá ägde ett blått läppstift, den skulle bli basen, jag skulle basera hela looken på detta läppstift. Jag får väl skapa ännu en stil om det nu inte räknas deklarerade jag och svepte nästan hela koppen med kaffe.

Här är resultatet och jag måste medge att jag känner mig tuff.

  • Maxfactor Foundation – Facefinity / 40, Light Ivory  (Länk)
  • Complete Coverage Concealer (Länk)
  • Sleek MakeUP – Blush / Pixie Pink (Länk)
  • Mario Badescu Special Healing Powder (Länk)

  • Sleek makeup pout paint / Peek-A-Bloo (Länk)

  • NYX Eyeshadow Base (Länk)
  • Sleek MakeUP – I-Divine Palette / Lagoon / Limited Edition / Färgerna Underworld & Black Pearl (Länk)
  • Jelly Ping Pong – 2 in 1 Eyeliner & Shadow
  • Isadora Big Bold mascara (Länk)

2 thoughts to “Make up theme week – Goth”

Kommentera

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggare gillar detta: