Skip to main content

Make up theme week – 1980:tal

Dagens tema i Make up theme week är 1980-tal. Det var med stor entusiasm jag tog mig an denna utmaning. Jag googlade på Cyndi Lauper, jag hittade ett album på spotify och jag mimade mig igenom en låt med Spandau Ballet, med tillhörande rörelser. Jag var nu redo.

Enligt mina efterforskningar var det skarpt som gällde. Skarp färg, skarpa linjer och skarp haka. Fru Sörmlind föddes 1986 så jag har inte så många minnen ifrån denna period och jag hade tyvärr inga axelvaddar.

Men det här min tolkning, vad tycker du?

 • Maxfactor Foundation – Facefinity / 40, Light Ivory  (Länk)
 • Make up store concealer – Care and cover / Light (Länk)
 • Sleek MakeUP – Blush / Pixie Pink (Länk)
 • Idun mineral puder / Saga (Länk)

 • Sleek MakeUP – True Colour Lipstick / Loved Up (Länk)

 • Sleek MakeUP – I-Divine Palette / Lagoon / Limited Edition / Färgerna (Uppe) Underworld, Night Sky,  (Nere) Sand Dollar & Ariel (Länk)
 • Jelly Ping Pong – 2 in 1 Eyeliner & Shadow
 • Isadora Big Bold mascara (Länk)

————

Vill du se andra teman, tryck här! Jag vill gärna ha fler förslag på önskade teman, det här är så roligt att jag inte kan få nog och tänker köra nästa vecka också! Har du något förslag, vad vill du se? Lämna en kommentar i detta inlägg!

13 thoughts to “Make up theme week – 1980:tal”

 1. Aha vilka minnen som poppar upp i huvudet på mig. Haha man såg verkligen inte klok ut. Men då tyckte man att man var sååå läcker.

  Sotade ögon… Steg för steg… Kan du kanske…? 😉 snälla

  [Svara]

  Malin Sörmlind svarade:

  Ja jag minns bara att det var väldigt våfflat hår, gummisnoddar, axelvaddar och mycket blått kring ögonen. 😀

  Jag ordnar en steg för steg till dig vännen! Tack för din kommentar och för ditt önskemål!

  [Svara]

 2. Malin!
  Jag ska snart försöka få klart min senaste designade kreation (som jag stickar o designar själv) och den ska då fotograferas på modell… Och, nu undrar jag om du kan göra en cool sminkning som matchar den?
  Den finns på bild på min Instagram (livsturisten), fast bara en detaljbild… på näverstickningen som går i orange och svart.

  Jag hoppas du kan tänka dej att anta min lilla utmaning och önskan om inspiration, tips och råd. 🙂 (((kram)))

  [Svara]

  Malin Sörmlind svarade:

  Absolut Benita! Jag ska lösa detta, svart och orange är det du är ute efter? 🙂

  [Svara]

  Benita svarade:

  Ja, så är det. 🙂
  jippie! Vad glad jag blir! Tack! <3

  [Svara]

 3. Amazing! Riktigt snyggt!

  Du är både kreativ och duktig så ett annat tema kunde t ex vara ansiktsmask/ögonmask-make up? Jag har försökt att lägga en mask en gång förra året, men det gick åt skogen haha, så aldrig mer. Borde nog inte ens visa det http://chupaflor.blogg.se/2012/january/en-malande-drom.html (finns längre ner i inlägget) 😛 Jag är säker på att du fixar det Malin! =)

  [Svara]

  Malin Sörmlind svarade:

  Tack snälla Milla! Jag tar mig an denna utmaning till nästa vecka! 🙂

  [Svara]

Kommentera

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggare gillar detta: