Skip to main content

Det är ingen vanlig dag, för det är Malins födelsedag

Vad är det för dag idaaaaag sjöng Ludwig högt imorse när han väckte mig. Jag log och skrek IT´S MA BIRTHDAY som att jag vore tre år.

Jajjemän, idag är det tjugosju år sedan jag tog det stora beslutet att bege mig på en expedition utan dess like och lämna min mors kropp. Tjugosju år, jag vet inte vart den tiden tog vägen. Det kan ju bero på att jag har svarat tjugofem de senaste två åren när någon frågat hur gammal jag är. Tjugosju år. Så här nära trettio har jag aldrig varit, det känns lite läskigt om jag ska vara ärlig.

Jag har fått fina blommor av mina arbetskamrater och mängder av gratulationer på sms, instagram och facebook sedan klockan slog 00:01. Jag blir helt varm när jag ser hur många det är som faktiskt skänker mig en tanke denna dag. Ni är underbara!

Jag hjärta er!

13 thoughts to “Det är ingen vanlig dag, för det är Malins födelsedag”

 1. Stort grattis på födelsedagen Malin!

  [Svara]

  Malin Sörmlind svarade:

  Tack snälla Lisa! Hoppas att allt är bra med dig och familjen! <3

  [Svara]

 2. Många grattis! Hoppas du haft en kalasdag med nära, kära och hårbollarna (antar att maken kraken tillhör en, eller flera, av de kategorierna)! Kram…

  [Svara]

 3. GRATTIS!!! Hoppas du har haft en fantastisk födelsedag..

  Tänkte med på de där orden i Commersen.. Tyckte det var lite knas att skriva ”dottern i rullstol”.. Ja du sitter ju i en sådan men varför inte skriva på annat sätt..

  Ha en fin fredag i morgon..

  Kram Mia

  [Svara]

Kommentera

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggare gillar detta: