Skip to main content

Malins sminkhörna S01E01

Välkomna till Malins sminkhörna! En helt egen kategori där vi tillsammans skall utforska färg och form. Ni önskar, jag levererar, det är mottot för denna kategori.

Om du tyckte om detta inlägg och vill se fler, lämna gärna en kommentar vilka färger du är sugen på att se!

Och som vanligt, ursäkta min absoluta förvirring. Fast det är ju faktiskt ganska så charmigt. Eller hur?

18 thoughts to “Malins sminkhörna S01E01”

 1. Du är ju galet underbar! Jag har inga önskemål om färger utan bara att du gör fler videon om vad som helst för du är ju störtskön! Jag slår vad om att du skulle kunna prata i 20 min om städning och jag skulle sitta bänkad 🙂

  [Svara]

 2. Underbart Malin! <3

  Jag vill gärna se en video på hur du lägger underlaget. 🙂 En lite "naturligare" sminkning vore också kul att få se. 🙂

  [Svara]

 3. Jag har delat den här videon i min blogg. För, det är du och även mina läsare värda! <3

  Eftersom jag ett tag nu har stickat på något i näverstickning som jag hoppas ska bli en lång tröja eller en kort klänning…. eller kanske en poncho… Jag kallar den "kejsarens nya kläder" än så länge… och denna kreation går i färgerna orange och svart… så skulle jag gärna vilja att du använder dessa färger i en sminkvideo, så jag får tips om en sminkning som matchar då jag ska klä mej i denna kreation sedan.
  Orange och svart alltså. 🙂

  Tack, Underbara Malin!
  Jag älskar denna video och ser redan fram emot nästa! (((kram)))

  [Svara]

 4. Du är så jäkla härlig… och snygg! Vet inte hur många gånger jag skrattade åt dina klockrena kommentarer <3 Tror förresten att highlighter-glow-grejen du hade är "Studio Blush – Gotta Glow", ser ut som det i alla fall.

  Jag gjorde en video idag men iMovie ville inte öppna filen trots att jag försökte komprimera den till massa olika format, så jag får filma med mobilen imorgon istället 🙂

  [Svara]

 5. Åh, du är så jäkla härlig, Sluta aldrig vara dig själv! 😀 Jag röstar för grön sminkning nästa gång, het!

  [Svara]

 6. Jag måste tillägga att… JA, jag vill väldans gärna att du gör en steg-för-steg video även med hur du lägger basen, med foundation, bb… osv… Behöver verkligen lära mej detta! 🙂

  [Svara]

 7. Tänk om man kunde ha en liten Malin i byrålådan! Jag BEHÖVER en egen Malin som kan lyfta mina dagar, ge mig alldeles speciella och personliga sminktips eller rent av fatta penslarna och göra det åt mig. Ett outtömligt förråd av röda, gröna och svarta vinegums skulle utlovas och hon skulle få komma fram och sträcka på sig så ofta hon ville – en Malin ”actionfigure” vore nåt, som kom med egen pensel och kamera 😉

  Jag ska öva på denna sminkning och till nästa vill jag se lite fräcka färger! Ska man lägga skuggorna på samma sätt när man använder glasögon eller ska man fläska på lite extra?

  [Svara]

 8. Vilken härlig video! Jag skrattade gott mellan host attackerna (förkylning vad är det?). Du är duktigt på förklara och de ser såå lätt ut, men förstår krävs massa av övning. Ett tips kanske du ska ha en liten prick framför dig så du vet vart du ska kolla. Du tittade lite snett, vilket var väldigt charmigt för du kom på dig själv att titta fel, men sen gick du tillbaka det läget. Å som du säger du blir snart ett riktigt proffs!

  Jag blev riktigt sugen på att testa, kommer göra det men behöver lite saker först, penslar å någon sådär ja underlags grej.

  Jag skulle vilja se ton i ton, blå, lila, rött, gult, m.m.

  Hur sminkar du läpparna? Vad föredrar du att ha, läppstift eller läppglans?

  [Svara]

 9. Åh, älskar höra dig prata och förklara. Satt som klistrad igenom hela sessionen 🙂

  Nu vet jag vad jag ska önska mig i present. Tror min sambo ska få shoppa lite ögonskugga åt mig (även min sminkälskade dotter på 3 år.. 😉

  Du är bäst! <3

  [Svara]

 10. Jättebra, jätteroligt, inspirerande! Jag är värdelös på sminkning. Har aldrig något roligt! Men nu ska jag prova! 🙂
  Jag skulle gärna vilja se en kattögonliknande sminkning i brunt, beige och guld. Tack! 🙂

  [Svara]

 11. Hej! Hittade din blogg idag! Och jag måste säga att du verkar vara en himla kul person! Tittade på sminkvideon och skrattade till många gånger! Sättet du uttrycker dig på i mellan åt, sakerna du säger och du är väldigt duktig på att sminka dig! Ska absolut ta till mig lite tips och hoppas att du gör fler snart! Jag vill gärna se en vardags-sotning med lite färg!

  [Svara]

 12. Härligt! Jag skulle gärna vilja se en vardagssminkning, så där så att det inte riktigt syns att man är sminkad fast man är det.

  Du är helt suverän på make up!

  [Svara]

 13. Jättehärligt att se,jag får sådan inspiration av dig 😉
  Jag är jättenyfiken på eyelinern från elf,kollade deras sida…har dom ingen svensk sida?
  Eller om man kan köpa grejjerna i butik någonstans?

  [Svara]

  Malin Sörmlind svarade:

  Man kan köpa dem i butik, tro det eller ej så finns de i en affär här i Karlshamn, finns mängder av olika färger! ELF har ändrat om hela sin sida så det tog mig två timmar att lägga en beställning sist. Så komplicerat! 🙁

  [Svara]

 14. Åhh…då får jag gå på rundvandring och kolla 😉
  Vill ju testa NU 😉
  Eller får väl vänta tills i morgon i alla fall.

  [Svara]

  Malin Sörmlind svarade:

  Parfymaffären vid willys! 😀

  [Svara]

  Cina svarade:

  Tack söta du ♥.

  [Svara]

Kommentera

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggare gillar detta: