Skip to main content

GLOSSYBOX: The black box

Ingen blir kanske förvånad över att jag är en glossybox-fantast. Jag har haft boxen i flera månader och fullkomligt älskar den månad efter månad. Men jag har alltid glömt bort att visa er den innan jag börjat använda produkterna så att de inte ser så fina ut längre. Men tjo ho, idag mindes jag!

För de av er som inte ännu är bevandrade i Glossybox fantasiska värld så ska jag lite snabbt beskriva vad det är. Man fyller i en skönhetsprofil på deras hemsida där man skriver vilka färger man brukar använda sig av när man sminkar sig. Vilken hårfärg man har och hudtyp osv osv osv. Man startar en prenumeration där man varje månad får hem fem produkter att prova på. En del i originalstorlekar och en del i provförpackningar. Man recenserar sedan dessa produkter och samlar glossydots, vid 500 dots får man nästa box helt gratis! Annars kostar prenumerationen 139 kronor per månad för denna oerhört lyxiga box som kommer hem rakt i din brevlåda!

För mer information om Glossybox – Klicka här!

Min box innehöll följande denna månad:

MARIA NILA STOCKHOLM – Swedish Theraphy oil.

En svensk hårolja där havtornsolja skyddar och bevarar hårfärgen. Rik på omättande fettsyror som mjukgör, återfuktar och stärker. Ditt hår blir smidigt och glansigt utan att bli fett.

BOOTS NO7 – Beautiful skin cleansing lotion.

Ett av storbrittaniens mest omtyckta märken. Boots No7, avlägsnar här effektivt alla spår av makeup och gör din hud mjuk, uppfriskad och full av lyster.

MODELCO – Lip enhancer illusion lip liner.

Fixa det perfekta “plutet” och en illusion av fylligare läppar. Bivax skyddar tillsammans med kakao och sheasmör. Appliceras lätt utanför läpp-linjen. Extra plus för inbyggd vässare!

REDKEN – Color extend radiant-10 spray.

Fantastisk glans, fukt och vård ger denna leave-in spray. Håret stärks och skyddas mot miljömässiga påfrestningar. Proteiner sluter in färgen i ditt hår såp att den håller längre.

MODELCO – Cheek + lip tint rosy red.

Få den perfekta illusionen av naturligt rosiga kinder samt ge en fin färg till läpparna som varar läne. Gelformulan duttas på i ytterst liten mängd över såväl kinder som läppar.

Ett ord räcker: Nöjd.

Kommentera

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.