Skip to main content

Utmaning: Sminka sig utan en spegel

Michelle Phan har gjort det, Ijustine har gjort det. Länge har jag sett att människor i USA gör denna utmaning på Youtube och idag vågade jag mig också på det hela. Utmaningen är att sminka sig utan att titta i spegeln. Otroligt svårt, men ack så roligt!

Jag gjorde det, började packa ihop all utrustning och satte mig tillrätta i soffan för att titta på spektaklet i kameran. Döm om min irritation och förvåning när de sista fem minuterna var puts väck. Borta med vinden. Kameran hade stängt av sig.

Jag morrade lite, tvättade av mig sminket och gjorde det en gång till.

Här är resultatet:

Vill du hänga på i denna utmaning? OJ så roligt! Lämna en kommentar och länka sedan till detta inlägg så gör jag en sammanfattning av de som valt att vara med. Kom igen nu kompisar, våga vägra spegel!

16 thoughts to “Utmaning: Sminka sig utan en spegel”

 1. häftigt! jag skulle nog se ut som en clown om jag testade detta. helt crazy vad man är beroende av en spegel. du klarade dock det här galant!

  [Svara]

  Malin Sörmlind svarade:

  Prova och se!! Det var riktigt roligt. Och läskigt. 😛

  [Svara]

 2. Du lyckas ju ändå 😀 Hade suttit överallt på mig om jag gjort sådär 😀 hahaha

  [Svara]

  Malin Sörmlind svarade:

  Jag trodde att jag var hur fel som helst med det svarta. Men det blev ju ganska bra. Fegade ut lite. Kanske skulle valt starkare färger. 🙂

  [Svara]

 3. Men jäklar alltså!! Sådär bra skulle jag ALDRIG få det 😛 Bra jobbat!

  [Svara]

  Malin Sörmlind svarade:

  Haha tack! Jag blev ganska förvånad själv faktiskt. Jag trodde att jag var hur fel som helst flera gånger. Haha!

  [Svara]

 4. Shit påmfritt!! Vet du, Malin, du är hur grym som helst! Jag har precis vågat mig på smink, efter ett omstylingreportage i Ica Kuriren (av alla kärringtidningar), så jag kan lova att jag inte har stilen inne, men det börjar ta sig… från att uteslutande bara använt mascara tidigare! Dock har jag -9 på båda ögonen och ser knappt mig själv i spegeln utan glasögon, så det komplicerar applicerandes lite när man måste stå så nära glaset att ens andedräkt immar igen skiten och så nära att alla saker krockar med spegeln HELA tiden! Utan spegel vågar jag mig inte på än eftersom jag inte hittar ögonen utan att titta 😉

  Jag är dock djupt imponerad av din förmåga och bugar mig för överheten!

  [Svara]

  Malin Sörmlind svarade:

  TACK finaste du! Jag ser också sjukt dåligt. Därför jag vanligtvis använder en spegel med vääääääldigt kraftig förstoring och så är jag sjukt nära så näsan nuddar. Då ser jag på ena ögat. Andra får man chansa! 😉

  Men man måste våga testa och leka. Prova! Jag behöver ju bevisligen ingen spegel längre. Haha!

  [Svara]

 5. ja, men du ÄR visst grym! jag hade nog sett knäpp ut. Särskilt ögonbrynen tror jag hade varit svåra….

  [Svara]

  Malin Sörmlind svarade:

  haha de var sjukt svåra!! Jag missade dem nästan helt och fick känna mig fram. 🙂

  [Svara]

 6. Du är så jäkla grym Malin! 🙂
  Helt sjukt vad mycket magmuskler jag får av dej, har kollat på qlla dina filmer flera gånger om 🙂
  Jag sätter nu igång med utmaningen men vet inte vart jsg kommer lägga upp den ännu men de får vi se 🙂
  Puss och kram

  [Svara]

 7. Jag…övre medelålders tant ;-)..blir så inspirerad av detta..så jag beställer lite smink på nätet..typ direkt. I 100 år har jag använt samma make-up..typ. Bara ögon..men nu känner jag lust och glädje att testa lite nytt. =)… NU ska här lekas.. ♥.

  [Svara]

  Malin Sörmlind svarade:

  Men va otroligt roligt att höra!! Lek, experimentera och prova dig fram! Vill du ha tips så hojta mer än gärna till!

  [Svara]

 8. Herregud Malin, jag tycker det är SJUKT taskigt att kunna sminka utan spegel sisådär hundrafemtio gånger snyggare än vad jag kan med spegel, jag måste gå en sminkkurs!! Ögonskugga, vad är det? Primers av olika slag?!?! OMG, börjar inse att min BB-creme, eyeliner, mascara, ögonbrynspenna och lite rouge, samma sak oavsett om jag ska gå på fest eller jobba, inte är sååå himla roligt… 🙂

  [Svara]

Kommentera

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggare gillar detta: