Skip to main content

TÄVLING: Sleek ultra mattes dark palette

Vad ska man säga, min förvirring – er lycka! Den något förvirrade fru Sörmlind beställde en palett som hon redan hade i sin ägo. Så nu lottar jag ut den till någon av er, mina fantastiska läsare!

Sleek kom in i mitt liv som en trevlig överraskning och nu är jag totalt såld på deras produkter. Paletterna som är mineralbaserade ögonskuggor är lättanvända, väldigt högpigmenterade, de sitter alltså hela dagen, även utan en primer! De finns i regnbågens alla färger och nyanser. Matta, glittriga och helt magiska med andra ord. Det finns något för alla. Du kan tillsätta lite vatten och använda dem som en eyeliner, du kan använda skuggorna som en highlighter och faktiskt till och med rouge om du verkligen vill spexa till det en helt vanlig tisdag.

Paletten som jag lottar ut heter som följer; I-Divine Palette / Ultra Mattes V2 / Darks och innehåller färgerna Orbit / Ink / Highness / Noir / Dune / Pillow Talk / Thunder / Maple / Flesh / Paper Bag / Villan / Fern.

Det du behöver göra för att vara med i utlottningen av denna palett är att gilla detta inlägg (via facebook-knappen precis nedanför inlägget) samt att skriva en kort kommentar i kommentarsfältet här inne i bloggen varför just du skall vinna!

Tävlingen pågår till 2013 03 03 och en vinnare dras dagen efter i ett spännande litet videoinlägg.

LYCKA TILL KOMPISAR!

27 thoughts to “TÄVLING: Sleek ultra mattes dark palette”

 1. Tja.. Den enda färgen jag äger inom smink ala ögonskugga är vit och svart. Det säger det mesta. Om jag vinner kommer även min instagram bli färgglad, precis som din. Pöss

  [Svara]

 2. Åhh, den hade gjort sig bra i min smink-samling! Det kan aldrig bli för mycket smink, & dessa färgerna var helt underbara! 🙂 Passar perfekt för en blivande stylist 😉 Hoppashoppas!…

  [Svara]

 3. Åh jag som inte har facebook. 🙁 jag motiverar med att jag skulle behöva nya ögon skuggor för jag går harvat med den paletten jag fick av dig 2010. Skämsvarning på mig. :*

  [Svara]

  Malin Sörmlind svarade:

  MEN JENNY! Hahahaha. Du är så söt! <3

  [Svara]

 4. Jag är alldeles för grådaskig och blek… och ser 50 år äldre ut än vad jag är.
  Med den där paletten skulle jag kunna öva på att få till ett ansikte som jag skulle kunna trivas med att möta i en spegel nån dag. 🙂

  [Svara]

 5. Jag vill vinna för att jag skulle så gärna vilja ge min mamma denna palett. Hon fyller år idag och jag har tyvärr inte kunnat köpa någon födelsedagspresent till henne, men vi ska mötas i Stockholm den 13:e mars och då skulle jag vilja överraska henne med lite extra uppskattning <3

  [Svara]

 6. Anledning? För att jag jobbar så mycket ich aldrig har energi till att köpa nytt smink. Och jag anvönder alltid samma ögonskugga. Alltid. Hjälp mig komma igång!(:

  [Svara]

 7. För att jag bara häromdagen med telefonen surfade in på angiven länk och med dregglande mun och uppspärrade ögon satte mig för att klicka hem just denna palett.
  Jag blev dock avbruten av liten dotter som ville spela på telefonen och köpet gick aldrig igenom… Sidan ligger dock fortfarande öppen och nu dregglar jag här i din blogg.
  Nyanserna skulle passa ljuvligt med min nya, lila eyeliner…

  [Svara]

 8. Jo så här är det: Jag fyller 50 i år…

  Jag äger inget smink förutom mascara då mina tonårsdöttrar
  snott och gjort slut på mitt

  Jag ska snart börja jobba halvtid efter att ha gått på sjuk och aktivitets
  ersättning i 10 år!!!! yihoo behöver då tuffa till mig lite

  Skulle bli så glad att få något som bara är till mig.

  + för att jag tycker att du är en så cool och inspirerar mig 🙂

  [Svara]

 9. Närmar mig 40 med stormsteg och har precis upptäckt att det finns smink – nej, jag är inte uppväxt under en sten, men nära nog 😉

  Efter min GBP-op har jag insett att jag både är charmig och snygg och att lite färg inte är farligt! Många var de dagar då jag kände mig som en riktigt clown, men nu tror jag att jag börjar få lite häng på hur man ska bära sig åt med skuggor hit, pennor dit, massa gucka i ansiktet och penslar 🙂

  Du är en fantastisk lärare och inspiration!

  [Svara]

 10. För någon vecka sedan ville jag ha Malin boendes i mitt badrumsskåp….
  Att vinna detta hade ju varit nästan som att ha henne i skåpet 😉
  Med vänlig hälsning, glåmigt preggo med 5 dagar till BF 🙂

  [Svara]

 11. Jag har en anledning: jag fyller 25 (!) den 10e mars och denna vinsten skulle helt enkelt bli en exemplarisk födelsedagspaket till mig själv. 😀
  *håller tummarna*.

  [Svara]

 12. Jag vill vinna för att jag vill testa lite mer färger på ögonlocken än neutrala (som jag har hemma), har aldrig testat sleek men hört mycket bra om märket. Jag fyller år 7 mars så perfekt liten present!
  Mvh Elisabeth

  [Svara]

 13. Jag tycker att jag borde vinna för att jag är väldigt konstnärlig och precis upptäckt smink. Mycket efter min gastric bypass då jag insett att jag verkligen är kvinna XD
  Håller tummarna!

  [Svara]

 14. Jag skulle jättegärna vilja vinna en ny sminkpalett! Jag tycker att ögonskuggor är väldigt roligt att experimentera med, men äger bara H&M-skuggor som min syster, som är MUA, tittar snett på varje gång. Varför jag skulle vilja vinna just denna palett? Det är så mina färger allihop 😀

  [Svara]

 15. Vill också ha lite smink att använda. Vill ju visa min blivande stylist dotter,att mammor med kan

  [Svara]

 16. Hej raring.
  Jag vill vinna för det är så himla roligt med post! Och så är jag ganska tråkigt när det gäller färg på ögonlocken och behöver lite inspo 🙂 puss

  [Svara]

 17. Helt missat denna tävling men måste helt klart chansa och hoppas på lite tur!
  Otroligt fin sminkpalett och har man tur kanske man lyckas sminka sej lika snyggt som du gör!
  Malin´s smink tutorials! <3

  Jag har två klåfingriga små busmonster här hemma som har tur att deras mamma älskar dom oändligt mycket för här i veckan slet de ner mitt smink så det finns inte många hela ögonskuggor, rouge eller puder här hemma nu inte. Så hoppas på lite tur! 🙂

  [Svara]

 18. Som sjukskriven är jag väl förmodligen lika grå som de välanvända, en gång svarta mjukisbyxorna jag ständig har på mej. Färgen grå talar om vem jag är NU.
  So please give me some colour in my life. Fast inte grå då. 😉

  [Svara]

 19. Jag vill vinna för att jag helt enkelt behöver något extra i vardagen 🙂 Lite dålig på att sätta mig själv i fokus! Ser ut och känner mig sleten och skulle behöva något, som gör så att jag iaf SER pigg ut för allmänheten 🙂 🙂

  [Svara]

 20. Efter att ha genomlevt den tunga, dystra och mörka vintern skulle jag bli så glad om jag finge belöna mig själv med denna färgstarka palett! Mitt ansikte skulle behöva lite hjälp på traven för att matcha vårens alla färger och känna sig redo för varmare och ljusare tider.

  [Svara]

 21. Varför jag ska vinna?
  Jag behöver sluta nyttja min två ögonskuggor jag gjort sedan 1940, jag behöver nya färger, nytt för våren och äntligen hitta ut i solen och se jävligt snögg ut helt enkelt! 🙂

  [Svara]

 22. Jag tycker att jag ska vinna så att jag kan komma igång med detta mer. Fattar inte att du lyckats få mig att tycka det är kul efter alla år! Jag publicerade galet nog en bild på instagram med 🙂

  [Svara]

 23. Det är fattigt om smink och framförallt skuggor i min sminklåda. Det är bara bruna nyanser, så hade varit spännande och roligt med andra färger 🙂 Hade varit kul att vinna och få mixa lite till mitt projektarbete då jag ska fota olika håruppsättningar 😀

  [Svara]

 24. Vart ska jag börja?! haha

  Well well well….. Sedan 2009 had jag varit en stor sminkfantast. Jag började all kolla på ”youtubers make up tutorials” och det var där det började. Mitt intresse för smink bara växer och växer. Jag kallar det för min hobby. Det bästa jag vet är att åka till storstäder där man kan gå till en counter och faktiskt få hjälp och även kolla på produkterna.

  Jag har länge checkat in på Sleek. Många rekommenderar det och priserna är ju att jubla över! Jag har ännu inte tagit mig i kragen till att faktiskt köpa något än! Så därför är ju detta det ultimata! Jag avgudar färgerna och har redan fått igång tankarna på olika ”looks” och hur man kan kombinera dom!

  Håller bara tummarna nu! För mycket mer än så kan man ju inte göra ;D

  Kram Kram

  [Svara]

Kommentera

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggare gillar detta: