Skip to main content

Tillsammans gjorde vi skillnad!

Jag har nu pratat med min handläggare på försäkringskassan och hon har läst alla era kommentarer och åsikter angående måndagens besök på det inte så anpassade rehabcentret.. Jag kan säga att hon håller med oss alla. Hon blev totalt skogstokig när jag berättade om trappan och använde ord som "fruktansvärt", "förkastligt", "fasansfullt". Så här får det inte gå till fnös hon ilsket.

Hon blev ärligt talat riktigt förvånad, upprörd och besviken.

Hon hade ingen aning om att rehabcentret inte var anpassat med en hiss eller lift. Hon skulle genast ringa till dem och kräva att de löser det omedelbart annars ska de se sig om efter ett annat center som de kan använda sig utav. Rehabcentret ska givetvis vara lika tillgängligt för alla. Jag tackade henne för att hon var så förstående och då sa hon:

"Men det är väl klart Malin, det är ju jag som har skickat dit dig, förlåt för det och tack för att du ringde och talade om detta och engagerade så många människor för att göra något åt saken. Det är inte alla som hade gjort det.” 

Så jag vill återigen tacka för alla era kommentarer och åsikter! Ni är helt fantastiska!

Vi lyckades, tillsammans gjorde vi skillnad!

10 thoughts to “Tillsammans gjorde vi skillnad!”

 1. Yes, yes, yes…… tummen upp för alla kommentar och för dig Malin som kämpar <3!

  [Svara]

  Malin Sörmlind svarade:

  Tack! Nu sitter jag här och funderar på vad jag ska ta mig an härnäst. Haha! Jag ska nog njuta lite över detta först. Det är en mäktig känsla att man faktiskt kan göra skillnad om hjärtat bara brinner för ämnet.

  [Svara]

 2. Hade din handläggare sagt något annat hade jag blivit skogstokig, så henne gillar jag och hoppas hon gör något åt det..

  Kram Mia

  [Svara]

  Malin Sörmlind svarade:

  Jag gillar också henne. Vi har fått en rolig busig kontakt. Hon berättade att hon flyttat under helgen och då svarade jag att det är det bästa med att vara handikappad, man slipper hjälpa till med sånt. Hon skrattade jättelänge. Haha!

  [Svara]

Kommentera

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggare gillar detta: