Skip to main content

Nu är jag inte längre en Body Shop oskuld!

Tidsoptimisten Malin kom givetvis över en timme för tidigt till sitt möte med psykologen, jajjemän. Det var kallt som attan i Kristianstad så jag var givetvis tvungen att uppsöka skydd, det säger ju sig själv. Jag hamnade på ett gigantiskt H&M och åkte runt med öppen mun av ren imponering. Den imponerande känslan försvann dock ganska fort när jag begav mig upp till delen med smink och det var på tok för trångt för att jag skulle kunna komma fram med rullstolen. Många ljudliga suckar senare gav jag upp då jag inte fick någon respons från personalen så jag skickade fram PAJ som en apporterande hund.

Jag fann lite smått och gått i olika realådor i form av eyeliners i festliga färger, två små penslar, en nude-palett, diverse ansiktsmasker till min planerade tjejkväll med frun samt lite olika hårspännen som jag brukar sätta över tofsen så att den inte ska se så liten ut när håret är uppsatt, smart tips!

Det var över tjugo minuter kvar när jag rullade ut från H&M-palatset så vi passade på att ta min “The Body Shop”-oskuld. Mitt bankkonto undrar fortfarande lite vad tusan som hände där inne, av ren förvirring. Jag blev helt galen, nästan så jag skäms. Jag köpte ett helt set med citrondoft innehållande body butter, scrub, shower gel, tvål och en skojig badsvampgrej. Men jag passade också på att inhandla en BB-cream, rouge, en burk med en brun geggamojja innehållande diverse alger som man ska kladda i ansiktet som mask samt ett roligt verktyg som man kan klämma ut pormaskar med. Det sista vapnet fnissade jag åt ganska länge. Jag ska prova den på Ludde när han har somnat ikväll.

Vi kanske inte kommer vara kompisar imorgon bitti. Vi får väl se.

One thought to “Nu är jag inte längre en Body Shop oskuld!”

Kommentera

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggare gillar detta: