Skip to main content

Minns ni vänner?

Kommer ni ihåg detta kompisar? Kommer ni ihåg när Iso var så liten, oskuldsfull, lugn och mysig? När han var så försiktig och mesig, inte förstod hur man skulle skälla och ramlade var tredje sekund för att han var så klumpig?

Ni vet innan han kom in i den perioden där han konstant är trettio sekunder ifrån att läggas ut på blocket. Saker förändras så fort. Nej, nu var jag inte rättvis, han är faktiskt en otroligt duktig liten kille. Det slog mig igår hur mycket han faktiskt kan redan utan att vi direkt har tränat de senaste veckorna. Men i eftermiddag ska jag nog träna dem en liten stund, beroende på om jag kan sitta på golvet eller inte, vi får se. De brukar vanligtvis vilja ligga i soffan och kramas, man blir ju som man umgås och de umgås mest med mig. He he he he.

Älskade hund, kunde du inte vara valp lite längre bara.. Jag hann tyvärr inte med. Poff så var du tonåring.

Kommentera

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.