Skip to main content

Jag är på plats! – Hurra!

Jag är på plats. Halleluljah.

Sömnen var ganska okej och när jag vaknade kände jag mig som att det vore min födelsedag, äntligen tänkte jag. Detta kanske kan gå vägen ändå. Under tiden som jag sminkade mig blev jag svettig och löjligt andfådd när jag koncentrerade mig och tog i, så jag fick kladda på mer och mer puder hela tiden. Iso följde vartenda steg jag tog hela morgonen och hjälpa mig med att få av pyjamasbyxorna och på med tofflorna. Plockade upp en pensel jag tappade och vaktade så att Ludde fick ner mig för trappan ordentligt. Han är så duktig min lilla kille.

Mot jobbet vi sedan for, yay!

Det gör brutalt ont lite överallt och jag kan inte riktigt slappna av. Men det är värt det. Jag har varit här i två timmar snart och har druckit kaffe med kollegan Cissa vid mitt skrivbord. Pratat om ditt och datt. Kollat av mailen och druckit lite kaffe till.

Känner mig lite matt och trött men snart är det dags att åka hem och då är jag nöjd. För jag kunde ta mig hit och vara social en liten stund. Efter jobbet ska jag snabbt inom Konsum och handla lite nödvändigheter innan jag far hem och vilar. Förhoppningsvis kanske vi kan göra om detta imorgon igen. Vi håller tummarna.

2 thoughts to “Jag är på plats! – Hurra!”

  1. Vad skönt att du kunde komma iväg lite i dag! Hoppas det går ännu bättre i morgon. Och vilken duktig liten kille (Iso) du har som hjälper dig på morgonen 🙂

    [Svara]

Kommentera

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggare gillar detta: