Skip to main content

Jag fick en otroligt fin överraskning!

IMG_6845

Det pep till i min telefon. Jag hade ett nytt meddelande på facebook. Jag möttes av tre korta ord, “är du hemma?” Meddelandet kom från min vän Nina som äger och driver Ninas konditori i Mörrum. Jag svarade henne att jag jobbade till klockan tolv och tänkte att hon kanske var sugen på att ta lite nya bilder till hemsidan eller något i den stilen. Men sedan började jag tänka att nej vänta, någon kanske har skickat kakor eller något annat kul till mig!

Jösses så spännande det hela blev då! Jag tittade frågande på Ludde och han tittade tillbaka med samma blick så jag fastslog ganska fort att han är väldigt oskyldig och lika förvånad som jag. Efter en halvtimme kom en söt kvinna in igenom dörren med en påse och när jag läste kortet började jag faktiskt att gråta! Påsen som innehöll Ninas egna fantastiskt goda knäckebröd, två vaniljhjärtan, ett weinerbröd samt två bakelser kom från Nina och hennes personal! Jag blev så chockad och överraskad! På kortet stod det “Alla hjärtans dag, För att du är du. Kram från Nina med personal.”

Jag fullkomligt flög fram till datorn och skrev till Nina på facebook för att tacka henne så att hon skulle förstå hur glad jag blev över deras gåva. Hon svarade så här:

De va meningen! Inte o få dig att gråta men att få dig glad. Du gör ofta så många andra glada. Idag va de din tur Malin! Många kramar

Det är inte vettigt va många härliga människor jag har runt omkring mig. Jag fick ett otroligt vackert mail igår som jag tänker dela med mig av imorgon till er. I brevlådan låg i dag tre fina vykort från svärmor Marita, svägerska Mia och vännen Markus. Ni förstår inte hur glada ni gör mig, varenda en utav er!

Nu ska jag börja förbereda kvällsmaten inför kvällen efter att jag nu har vilat i någon timme. Jag hoppas att ni har en mysig alla hjärtans dag, vare sig du är singel eller ej!

STOR PUSS och tack återigen!

4 thoughts to “Jag fick en otroligt fin överraskning!”

  1. Men du vad gulligt! Nina är nog så söt mot dig för att du är söt mot henne. Vad härligt med en sådan fin vänskap 🙂 Och visst är det härligt när man blir sådär varm i hela kroppen av tanken på alla fina människor man har i sitt liv som bryr sig om en? Man är lyckligt lottad alltså!

    [Svara]

Kommentera

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggare gillar detta: