Skip to main content

Härliga lilla Novalie

Fotograf Malin Sörmlind står det stort över hela bloggen och jag bjuder er nästan enbart på ytterst välkomponerade mobilbilder inlägg efter inlägg. Lite pinsamt tycker yrkeskvinnan i mig. Men det känns som att ni har lite förståelse för detta just nu. Men bara för att spexa till det hela lite och visa er att jag faktiskt har rastat av Kaj så bjuder jag er på en bild på härliga lilla Novalie i sina vita pluffiga klänning och fint dopsmycke.  Hon dansade och tyckte att reflexskärmen var ytterst intressant. En riktig liten solstråle!

Det är samma bild, en i svartvitt och en i färg, vilken tycker du bäst om?

Nu skall jag snart åka hem. Min kropp längtar märkligt nog efter soffan som jag igår avskydde.

2 thoughts to “Härliga lilla Novalie”

Kommentera

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggare gillar detta: