Skip to main content

Ett varningens ord

Nu vill jag förtälja att jag idag på morgonen, cirka 07:30, svensk tid, skadade mig allvarligt i en olycka med en karta av tabletter. Jag vill med detta enkla blogginlägg varna er alla där ute i världen att tablettkartor är inte så gulliga som de ser ut. Man kan skära sig ordentligt i ett finger som man faktiskt har känsel i.

Nu har jag ett stort blått plåster på fingret som sabbar hela min skriv-rytm. Jag får alltså köra en märklig variant av pekfinger/långfinger vals. Som ni säkert förstår är jag skadad för resten av dagen och de kommande inläggen kommer därför inte att vara av den kaliber som ni har vant er vid.

Jag är skadad både fysiskt och psykiskt. Jag blev överlistad av en karta Relifex. Det är inte okej.

3 thoughts to “Ett varningens ord”

  1. ajaj, kan du inte byta till nån mindre farlig medicin? 😛

    [Svara]

    Malin Sörmlind svarade:

    haha tyvärr inte. Piller som är i burkar är inte bara barnsäkra, de är Malin säkra. Kartor är det enda jag klarar av själv. 😛

    [Svara]

Kommentera

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggare gillar detta: