Skip to main content

En lugn och skön kväll

20130219-211129.jpg

Vilka fina kommentarer ni har lämnat om min video! Blir så rörd och glad av era ord!

Kvällen i det Sörmlindska hushållet har varit lugn och skön.
När vi hade ätit kvällsmat bestämde jag mig för att ta ett långt bad. Lägga en ansiktsmask, inpackning i håret och peela kroppen ordentligt. Det var så skönt att jag låg där i över en timme. Kroppen tackade mig må ni tro.

Nu har jag ätit lite müsli och lättyoggi inför nattens sömn. Jag måste äta något litet innan jag går och lägger mig varje kväll. Annars vaknar jag vid 03:16 och är jättehungrig. Bättre att ligga steget före så jag slipper väcka Ludde och be honom släpa mig ner och sen upp igen för en torr skorpa.

Så vad bjuder bloggen på imorgon då undrar ni. Jo! Inte nog med att jag kommer lägga ut en tävling där vinsten är ett halsband från det fantastiskt vackra märket SNÖ, jag ska också skriva en sammanfattning av vad som hänt sedan sist med försäkringskassan och rehabcentret utan hiss.

Det blir minst sagt full rulle med andra ord. Så nu önskar jag er god natt. Så ses vi imorgon.

Puss på er!

One thought to “En lugn och skön kväll”

Kommentera

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggare gillar detta: