Skip to main content

Dagens looky: A romantic dream

Bas:

 • NYX HD Primer
 • Body shop BB-cream
 • Make up store concealer – Care and cover / Light
 • Body shop blush / 01 petal
 • Idun mineral puder / Saga

Ögon:

 • Artdeco eyeshadow primer
 • Sleek palette, i-Divine / oh so special/ färgerna Gateu och Giftbasket
 • NYX “The curve” eyeliner / Black
 • NYX Doll Eyes Mascara / Black

Läppar:

 • NUXE Baume Prodigieux Lévres / IPSPF 15

———

Min enda kommentar till denna sminkning är – “Sometimes, less is more”. Någonting som jag inte direkt brukar tillta, men någon gång ska ju vara den första. Enkel, romantisk och lätt rosa, guld skimrande. Fantastiskt vackert om ni frågar mig!

Vad tycker ni?

7 thoughts to “Dagens looky: A romantic dream”

 1. Jag tycker att du har rätt!
  Och, dessutrom tycker jag att du ska göra en video där du visar alla olika stegen i din sminkning och berätta vad de olika krämerna är/heter och är till för.
  Jag vill lära mej att sminka mej!
  Och, jag vet att Du kan lära mej!!! *ber så snällt så snällt*

  [Svara]

 2. Hej fina du!
  Har jag drömt helt galet eller har du skrivit om en receptbok från Ica, eller alltså, ett anteckningsblock där man ska skriva in egna recept? 🙂 Jag känner mig helt lost. Jag hoppas du får en mysig kväll. /Malin

  [Svara]

Kommentera

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggare gillar detta: