Skip to main content

Dagens looky: A golden morning

Här kommer en lista på de produkter som jag har använt. Sminkningen tog cirka tjugo minuter från start till mål! Mamma fick döpa dagens look och hon valde namnet; A golden morning.

Bas:

 • NYX HD Primer
 • NYX Shine Killer
 • Body shop BB-cream
 • Make up store concealer – Care and cover / Light
 • Maxfactor Foundation –Facefinity / 40, Light Ivory
 • e.l.f blush / Pink passion
 • Idun mineral puder / Saga

Ögon:

 • Artdeco eyeshadow base
 • NYX “The curve” eyeliner / Black
 • Nouba Kajal / Svart
 • Isadora Mascara Primer
 • Idun mascara / Silver
 • Eyedust från Make up store / 24 carat
 • Naturel 88 färger ögonskugga palett

Eyedust från MUS / 24 Carat och Naturel 88 färger palett

Tyckte du om denna look? Gilla inlägget! ♥  

5 thoughts to “Dagens looky: A golden morning”

 1. Jag behöver hjälp!! Har bestämt mig för att jag minsan ska försöka hotta till min sminkningsrutin! 🙂 Det värsta på mitt ansikte är ögonen, eller egentligen är nog ögonen det bästa men det som finns runt ögonen är HEMSKT, jag har inte påsar under ögonen, kanske skulle skaffa mig det så det jämnar ut sig i och för sig, utan jag har insjunkna partier under ögonen som gör att jag får mörka linjer som går från ögonvrån och ner mot kinden, inte snyggt och jag har aldrig lyckats hitta något sätt att sminka bort dom, har du något bra tips för att fixa till det? Och så en miljard rynkor i utkanterna av ögonen, typ skrattrynkor men det är inte så fint som det låter, antar att man inte kan sminka bort dom…? Och så ögonbrynen då, som sitter sååå nära ögonen att lägger jag på ögonskugga så ser jag ut som en omvänd panda, dvs ögonbrynen smälter liksom ihop med resten av ögonmaken och ger illusionen av att jag har stora svarta cirklar istället för ögon, inte snyggt det heller… Äh, när jag läser det här jag skrivit nu börjar jag fundera om det ens är värt besväret, jag är nog ett hopplöst fall…

  [Svara]

  Malin Sörmlind svarade:

  Du är ABSOLUT inte ett hopplöst fall! För linjer och rynkor rekommenderar jag en primer som fyller upp. Den här köpte jag till min mor och den fungerar super!

  http://www.kicks.se/loreal-paris/studio-secrets-smoothing-resurfacing-primer-p989

  Vad gäller ögonen så måste jag få återkomma när jag har kikat på dina bilder på facebook så jag förstår hur du menar med dina ögonbryn!

  ROLIGT att du har bestämt dig för att hotta till din stil. Välkommen in i ett beroende framkallande hobby!

  [Svara]

  Helena A svarade:

  Facebookbilderna är en aning missvisande, de jag tagit själv har jag vald den av typ 40 bilder där ovan nämnda brister syns minst, flyttat runt mig själv i olika rum, belysning och vinklar tills det blir en bild där det inte syns så mycket alternativt en mycket suddig mobilbild, hahahaha. Är nog bara på fotografbilden, den som jag har som profilbild just nu som det syns ordentligt, där kunde jag inte godkänna ljussättningen innan eller be henne ta en miljon bilder till bara på mig 😀

  Och tack för tipset på primern, den ska inhandlas!! 🙂

  [Svara]

 2. Herregud kvinna! Sminkning – to die for. Men värst drabbades jag av den totala lusten att kapa av mitt hår. Nu. Medetsamma. Jag tar kökssaxen!

  [Svara]

Kommentera

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggare gillar detta: