Skip to main content

Åresresumé av 2012 – Del 3/3

Augusti:

Detta var månaden då jag föll för den lilla vita bakelsen Samuelsson och på allvar påbörjade min kupp med att övertala Ludde till att en valp var en bra idé. Jag fotograferade charmtrollet Marley som dansade sig igenom hela plåtningen och jag fotograferade ett otroligt vackert bröllopspar!

Jag lånade Embla och hennes pojkvän Eric och drog dem till en övergiven fabrik för lite tuffa kärleksbilder och jag blev otroligt smutsig.

September:

Månaden då vi tog beslutet och tog hem Samuelsson, som snabbt döptes om till Iso, man är ju lite arbetsskadad. Iso är ljus och hunden är ju ganska ljus. Jag köpte en otroligt fin prickig väska i Molkans bloppis och jag försökte lära mig lite om hockey. Jag hade vid det här laget gått ner 48 kilo sedan min operation och delade med mig mina tankar kring detta. Jag färgade håret eldigt rött och var på Hannetorp gård och fotograferade otroligt vackra hästar. De var alla väldigt medgörliga och lyssnade på alla instruktioner.

Oktober:

Månaden då jag hade en syskonfotografering med Therese och Ida. Jag kom in i ett flow och bakade muffins som en total dåre varje dag i två veckor. Jag bestämde att jag skulle tycka mer och jag hade en otroligt hemlig fotografering med Embla och hennes syskon. En del av mina kunder vill inte synas på bloggen och det är någonting som man måste respektera hur mycket man än tycker om bilderna. Embla är inte en sådan kund, men bilderna skulle användas till julklappar och då hela hennes familj läser min blogg vore det ju inte så lyckat. (Hej kompisar!)

Oktober var även den månad då världen förlorade en hjälte och jag förlorade en väldigt kär vän.

November:

I November berättade jag tio saker som ni inte visste om mig. Jag hade en magisk fotografering med Emma ute till skogs och jag drömde om Julius Ceasar. Jag berättade för Ludde om den där bilen man ibland möter och jag fann möjligheter inför en ny potentiell karriär.

Jag påbörjade projektet med min lilla egovägg hemma och jag gjorde en piffig etikett till pappas senap. Jag var med i tidningen Commersen och jag gav er tips på hur man fotograferar barn.

November var också den månad vi gjorde plåtningen till Add9. Det var ormar, modeller, sminköser och frisörer överallt. En helt fantastisk dag och add9 valde att använda en av bilderna som reklam i en tidning. Då var Mallan stolt som en höna. För att se samtliga bilder, klicka här!

December:

Denna månad gjorde jag eget hundgodis som grabbarna verkligen älskade! Jag fortsatta att drömma otroligt märkligt och ni undrade varför min kamera heter Kaj. Jag åkte till Ikea med min fru och svärmor där jag hittade min framtida soffa. Jag fotograferade Tina och Nicklas i underbart motljus och sen.. Firade jag jul.

Så där kära vänner, det var mitt 2012! Nu har jag siktet inställt på ett roligt, produktivt och härligt 2013. Mot månen som jag brukar säga. Jag hoppas att ni tyckte om min lilla tillbakablick och att ni är med mig även detta år! Stor kram till er alla som följer min blogg, jag älskar var och en av er. Ni ger mig verkligen styrka att orka fortsätta, jag hoppas att ni bär det med er vart ni än går! ♥

4 thoughts to “Åresresumé av 2012 – Del 3/3”

Kommentera

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggare gillar detta: