Skip to main content

Lille Love gör en storslagen entré i min lilla blogg!

Minns ni fotograferingen som jag gjorde med min vän Helena och hennes fästman Erik när de gick i väntans tider? Nu är det lilla underverket här, han heter Love och är en störtskön liten grabb som kryper ihop som en räka när han skrattar.

Vi hade ett moment när Helena var på toaletten. Jag sa blubb, han kröp ihop, jag sa blubb, han kröp ihop. Det var vackert.

Idag var Helena här på besök och vi förvandlade vårt sovrum till en liten studio. Loves ögon gör ju inte annat än att man blir lite bebissjuk, det måste jag faktiskt medge. Man undrar ju lite vad han tänker på där inne i sitt söta bebishuvud.

Regnskogens förfall, restaurangmomsen eller kanske nästa års kungliga bröllop. Man får aldrig veta, det är det som är det charmiga..

One thought to “Lille Love gör en storslagen entré i min lilla blogg!”

Kommentera

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.