Skip to main content

Att bara rå om varandra en helg

Jag sitter med en kopp kaffe i soffan och googlar runt mig som en dåre efter olika herrgårdar, slott och hotell. Jag och Ludde satt och pratade igår om att vi behöver komma iväg bara jag och han en helg. Vi är inte riktigt typen som far iväg en vecka till Turkiet så det har vi aldrig gjort. Jag har dock varit i Turkiet sisådär 18 gånger om man höftar lite.

Nej, vi behöver komma iväg bara han och jag. Åka iväg till någon mysigt lite slott ute på landet en helg och bara äta gott, dricka champagne, gå på promenader hand i hand och ta hand om varandra. Vi vet dock inte vart vi vill åka. Jag fick tipset av en fin vän att åka till Teleborgs slott utanför Växjö och det ser verkligen jättemysigt ut. Jag märkte direkt hur arbetsskadad jag var när jag tittade på bilderna och direkt började planera en bröllopsfotografering där längs murarna, vid de fantastiska fönstren och kring dammen där utanför. Hallå magiska omgivningar! Men jag hejdade mig efter en stund.

Jag hoppas att vi kanske kunde komma iväg en helg innan jul. Som en extra julklapp till vårt äktenskap, för det är vi värda.

Har ni några tips på bra platser?

8 thoughts to “Att bara rå om varandra en helg”

 1. Jag kom precis hem från en helg i Tallinn, det var sjukt mysigt! Shopping hos tanter i gamla stan och middag på medeltidsrestaurang. Och så kryssning dit och hem då. =) Rekommenderas! De höll på att sätta upp marknadsstånd nu i helgen, så åker ni dit snart är det säkert marknad.

  Hej förresten, Sofia heter jag och följer din blogg. Jag brukar vara ganska anonym, så känn dig hedrad att du fick en kommentar!

  [Svara]

  Malin Sörmlind svarade:

  Hej Sofia!

  Jag känner mig ärad och ett STORT välkommen hit!! 😀

  [Svara]

 2. Va mysigt för er! Och du hinner väl ta lite bilder också under helgen? Hoppas ni hittar nått fint ställe. Kram

  [Svara]

  Malin Sörmlind svarade:

  Jag vet inte om jag vill ta med mig kameran.. Kanske.. haha. 😛

  [Svara]

 3. Hej!

  Teleborgsslott är verkligen super fint, ligger vid sjön trummen med som är jätte fin att gå runt, en runda på ca 5 km med underbar natur att fota om vädret vill sig väl 😉

  Ja, jag bor i Växjö, haha.. Tyvärr kan jag ju säga med en gång, regnet älskar Växjö, bara så du är beredd på det 😉

  Själva slottet ligger precis vid campus men de gånger jag har varit vid slottet har jag inte hört något från Campus, en underbar natur, mysigt, lite spöklikt 🙂

  [Svara]

  Malin Sörmlind svarade:

  Jag längtar dit som en dåre nu! 😀

  [Svara]

Kommentera

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggare gillar detta: