Skip to main content

Nej tack till förkylning!

Jag undrar om en liten förkylning inte håller på att försöka flytta in i min kropp. Alla varningstecken är där, jag tänker bara välja att ignorera dem ett litet tag till för det passar sig inte nu. Jag hinner och vill icke! Jag tycker så synd om mig själv när jag blir förkyld så för min egen skull och de människor i min närhet – Nej tack, kanske nästa år. Vi får liksom höras av känner jag.

Full rulle på jobbet idag, och efter jobbet ska jag åka för att hämta paketet från Add9. Sedan ska jag ta det otroligt lugnt i någon timme innan finaste Embla anländer. Jag har inte berättat det för henne, men hon ska vara med i min nya videoblogg som vi ska spela in i kväll. Vi ska presentera en vinnare i tävlingen som jag haft på min facebook-sida. Ni gillar väl mig på Facebook kompisar?

Nu kör vi vidare – mot månen!

Kommentera

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.