Skip to main content

Mina grabbar – jag och en himla massa löv

Igår när vi kom hem från fotograferingen passade jag på att ta lite fina bilder på grabbarna bus i den gigantiska högen av löv som vårt trehundra år gamla kastanjeträd bestämt sig för att helt plötsligt släppa. Bara så där.

Iso tyckte att det var otroligt roligt med alla löv. Mandus ville mest gå in och sova. Men några fina bilder hann jag minsann knäppa innan de tappade intresset helt för mig och mitt eviga kastande av löv.

Ludde tog en fin bild på mig och grabbarna också. Mina fina killar!

9 thoughts to “Mina grabbar – jag och en himla massa löv”

  1. sjukligt underbara bilder!

    [Svara]

    Malin Sörmlind svarade:

    Tack Amanda! Det är verkligen helt fantastiska färger att fotografera i nu! 🙂

    [Svara]

Kommentera

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggare gillar detta: