Skip to main content

Ludwig informerar:

Ludwig är den som är ansvarig över min dosett. Han är den som fyller på, bestämmer i vilken ordning piller ska tas och håller koll på hur mycket som finns kvar av vardera tablett. Det är en del att hålla koll på med över åttio tabletter per vecka. Varje tisdag kommer han rusandes med lådan där alla burkar bor och skriker – TISDAG ÄR PILLERFYLLARDAGEN! Sedan skakar han lådan och skapar någon form av musik, dansar sig fram genom vardagsrummet och slår sig ned i soffan. Sedan är han okontaktbar i en halvtimme. Djupt koncentrerad. Lika bra är väl kanske det.

Igår plingade det till i min telefon. Ett sms, ett mail, ett mail på facebook alla med samma innehåll. Vilka piller som nu var slut och behöver hämtas ut. Jag nickade mot honom, jag hade förstått informationen. Men nej. Det plingade till ännu en gång och vips var samtliga vänner på facebook involverade. Nu kan jag ju helt omöjligt glömma bort det?

4 thoughts to “Ludwig informerar:”

 1. 🙂 jag ser det framför mig, full fart o rassel, pling o en massa annat! Själv fortsätter jag m min APO-dos, färdigpackade påsar m tidpunkt o dag, kan inte röra till det då, väl? (Jopp, det gör jag ändå men känns som lite högre odds att ta rätt än om mitt mitt särbo skulle ansvara) 😉

  [Svara]

 2. Härligt!

  Men…dosetterna har väl mån-sön? Är inte söndag bästa dagen då?

  Jag tycker det är JÄTTEROLIGT att fylla i dosetten! Har iof inte så många mediciner men har två stora kalcium/magnesium per dag o de fyller ut bra.:)

  [Svara]

  Malin Sörmlind svarade:

  Man kan tycka detta, det är ju det logiska alternativet, men Ludde är inte så logisk alla gånger! ;D

  [Svara]

  Johanna B svarade:

  Nå det är ändå inte så kul att vara logisk hela tiden! 😉

  [Svara]

Kommentera

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggare gillar detta: