Skip to main content

Visst sa fotografen att jag skulle le fint?

Åh herrejösses vilken eftermiddag! Jag for till Hannetorp Gård för att fotografera (och klappa givetvis) fantastiskt vackra hästar. Men jag förstod nog inte riktigt att de också skulle kela med mig. Och att de var så många, haha!

Vi for till den första hagen där alla killarna bodde och de kom direkt fram och sa hej. Jag tog upp kameran för att ta lite bilder på de blyga försiktiga violerna som ännu inte vågat sig fram. Det börjar regna lite men inte så att det direkt stör. Jag fotograferar på och plötsligt slutar det att regna tvärt. Jag vände mig om och såg att det inte alls hade slutat regna, en utav killarna stod över mig som ett paraply. Det är kärlek det! De kramades, pussades, åt på mina skor och tuggade lite på mitt hår. En helt vanlig dag liksom.

Sedan for vi till hagen med fölen och deras mammor. Hejsan hoppsan va lena de var! Och keliga, de var som kattungar som i princip ville ligga i min famn. En av hästarna blev lite väl närgången och puttade mig i bakhuvudet när jag försökte plåta hästarna lite längre bort, hon ville ha min fulla uppmärksamhet. Skötaren Ebba sa till henne och då tjurade hon till, fnös och bestämde sig för att gå där ifrån. Hon tog genvägen, över min fot. Men tji fick hon för jag har ingen känsel på den sidan!

Nu sitter jag här, som ett barn på julafton! Fantastiskt vackra hästar, fantastiskt vackra bilder och man ser verkligen lyckan i deras ögon! Nu, en kopp kaffe innan jag ska laga lite kvällsmat till maken min, stekt fläsk med löksås och kokt potatis står på menyn ikväll! Men sedan måste jag nog gå igenom bilderna iallafall lite snabbt så ni får se ett smakprov. Tycker ni inte?

4 thoughts to “Visst sa fotografen att jag skulle le fint?”

  1. Haha, jag gillar hästens min i bakgrunden! 🙂

    [Svara]

    Malin Sörmlind svarade:

    Haha det såg jag inte förrens efter jag lagt upp bilden på instagram. Då vek jag mig av skratt! 😀

    [Svara]

Kommentera

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggare gillar detta: