Skip to main content

Spelas flitigt just nu

De senaste dagarna har jag fått en hel mängd av fina, gulliga och roliga mail från läsare runt om i Sverige. Jag vill först skriva att jag blir otroligt rörd av alla era fina ord, ni är fantastiska – Tack till er alla! Jag blir så fruktansvärt glad över alla kommentarer och mail, ni skulle bara veta! Jag älskar er, fina fina läsare!

Jag fick en fråga av en tjej som undrar lite vad jag lyssnar på för musik. Vi vet ju alla att jag är lite av en tönt när det kommer till musik. Jag snöar in mig totalt och kan sitta timmar framför youtube och leta upp kommande förmågor. Jessie J, Justin Bieber och Esmee Denters är några som jag hittade ganska tidigt innan storheten slog till. Jag borde kanske söka jobb som en sån här talangscout eller något, jag vet inte. Men jag tänkte, varför inte visa er de låtar som spelas mest just nu på min spotify. Det kan ju vara roligt och ni kanske hittar någonting som ni tycker om.

Här har ni dem!

 

Japp, så här har ni hela listan över de låtar som jag sjunger när jag ligger i badkaret, haha! Hoppas att ni kanske hittade någon ny favorit! Berätta gärna vad du tyckte om låtarna eller om du kanske hittade någon ny låt som du inte hört innan!

2 thoughts to “Spelas flitigt just nu”

  1. jag vill också ha ett badkar att sjunga i!

    [Svara]

    Malin Sörmlind svarade:

    Jag ÄLSKAR mitt badkar! Det var mitt enda krav när vi renoverade, Ludde tyckte att det räckte med en dusch. Jag gav honom den kallaste blicken någonsin.

    [Svara]

Kommentera

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggare gillar detta: