Skip to main content

Rött rött rött och så lite mörkrött

Idag ska fru Sörmlind klippa sig och inuti mitt huvud råder otroligt delade meningar om vad som ska ske. Varje månad är det samma visa. Ja, jag måste klippa mig var fjärde max var femte vecka för mitt hår växer som att det vore cinco de mayo. Och gärna liksom uppe på hjässan så jag får någon form av märklig munkfrilla och ser ut som att jag skulle vara med i Gökboet.

Storasyster Maria som är en otroligt begåvad och snajsig frisör i Malmö och som nästan med våld slet mig in i badrummet när hon var löjligt trött på min rosa period kan sluta läsa nu. För du kommer nog inte att tycka om det här.

Jag har kommit så pass långt att jag har bestämt mig för att det ska bli rött. Riktigt riktigt rött med lite mörkt undertill. Att möta hösten med en varm eldig röd färg är lite mysigt, och jag rockar rött. Så varför inte.

Del två, där vi inte riktigt har bestämt oss ännu och planerar att vela i några timmar till, är om vi ska klippa en fin tjock lugg. Jag har haft lugg i hela mitt liv nästan och trivs bra med det, men jag är rädd att jag 1. ångrar mig och 2. att det ska se dumt ut när håret fortfarande är så pass kort. Jag har alltid velat ha lång lugg men klipper alltid av den någon månad innan den liksom är nere på rätt plats och allt ser fint ut. Jag vet, värsta dilemmat. En riktig tankenöt.

Men det är ju bara hår liksom. Egentligen.

8 thoughts to “Rött rött rött och så lite mörkrött”

 1. De är ju bara hår. Jag har precis rakat av mig allt hår. I nån panikattack eller nått. Ångrar mig massor men det kommer växa ut. Och kanske mår de bra av det. Tror du kommer bli skit snygg i rött. Kram

  [Svara]

  Malin Sörmlind svarade:

  Jag är verkligen nöjd med resultatet måste jag säga! 😀

  [Svara]

 2. Rött blir kalas! Har själv funderingar på att välkomna hösten med lite röda toner:)

  [Svara]

  Malin Sörmlind svarade:

  Rött är så höstigt, och jag rockar verkligen lite kallare toner av rött, är verkligen supernöjd med resultatet!

  [Svara]

 3. Väntar med spänning hur ditt hår blev :).

  [Svara]

  Malin Sörmlind svarade:

  Och nu ligger slutresultatet uppe! Är sjukt nöjd själv och måste nog erkänna att jag är grymt snygg rödhårig!

  [Svara]

Kommentera

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggare gillar detta: