Skip to main content

Ni följer väl mig på Instagram?

Ibland kan det dröja mellan mina inlägg här, jag hinner inte riktigt blogga så ofta som jag skulle önska vissa dagar. Men försöker skriva minst två varje dag. Men, något jag dock hinner är att ta en bild och skriva en liten text flera gånger om dagen. Här i sidopanelen ser ni ett litet bildspel av de tjugo senaste bilderna men det är inte riktigt samma sak via en dator kompisar.

Så har du en mobil men inte skaffat dig instagram ännu? – Gör det! Man träffar mängder av roliga kompisar världen över!

Har du instagram men följer inte mig ännu? – Gör det! Jag är sjukt kul på instagram. (Också.)

Följer du mig redan på instagram? – Berätta gärna vem du är!

Jag heter MalinSormlind där och ser väldigt mycket fram emot dina gilla markeringar!

2 thoughts to “Ni följer väl mig på Instagram?”

Kommentera

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggare gillar detta: