Skip to main content

Fyrtioåtta kilo senare

Oj oj oj, ni må tro att jag fick en chock när jag såg bilden till vänster. Jag satt och gick igenom lite bilder från de bröllop som jag hade äran att föreviga år 2011 och såg en jättefin bild från ett bröllop i augusti. Bilden är tagen utför kyrkan när brudparet kom ut. Jag började granska bilden lite närmare och tänkte att nej, det här minns inte jag. Det här måste vara en av BTS-bilderna som assistenten tog. Vänta, vem är det där som står i den blå klänningen med det stora objektivet…?

DET ÄR JU JAG skrek jag så högt att Kerstin vaknade och sprang iväg. Ludwig såg oförstående på mig och gjorde någon form av grimas. Jag vinklade skärmen så att han kunde se och jag gapade så stort att en lastbil hade kunnat vända inuti min mun där och då.

Sedan satt vi där tysta en stund. Ludde med sin grimas och jag med min öppna mun. Total tystnad. Tills jag gjorde ett “kan du hajja eller”-ljud och väntade på någon form av respons.

Vi har ju pratat om det här innan, jag ser fortfarande inte att jag har gått ner så här mycket i vikt.  48 kilo nu, hell yes. (!) Okej jag ser det om någon tar en bild på mig och visar mig, men jag ser fortfarande inte det i spegeln. En högst märklig känsla kompisar.

Jag har femton kilo tills läkarna har bestämt att jag är.. “Klar”, eller vad man ska säga. Och jag kämpar på här. Äter, tränar och lever. Hur många gånger som helst. Men jag har inte bråttom, det får ta den tid som det tar, den tid min kropp behöver. Men att tappa 48 kilo på nio månader är inte så illa pinkat ändå.

Nej baskemig, jag har varit duktig!

27 thoughts to “Fyrtioåtta kilo senare”

 1. 48 kilo är ju en grym prestation. Men det som gjorde mig mest imponerad över är att du ger dig själv T I D – för många gånger handlar det ju om NU NU NU 🙂

  Tips på blogg. Jag hänger mycket på Underbara Clara, Bokhora.se, matildasalmen.com, sparkibaken.se, uppochhoppa.se, och hälsosajten Livskick.se. Och du är givetvis välkommen även till mitt vardagsrum på nätet.

  Allt gott, lycka till med viktnedgången!

  Emilia

  [Svara]

  Malin Sörmlind svarade:

  Ja TIDEN är a och o här. Man måste liksom kämpa och ge kroppen tid att anpassa sig till de förändringar som görs. Jag tränar tre gånger i veckan och äter bra. Men unnar mig godis och så där också i måttliga mängder, vilket är asdumt. Jag mår skit när jag äter socker. 😛

  ROLIGT att få en kommentar från dig. Verkligen jätteroligt!

  [Svara]

 2. Vilken resa du har gjort/gör!! Och det är häftigt att se bilder på sig själv och se hur man förändrats på kort tid! 🙂

  Men du gör klokt i att inte chocka kroppen, att tappa 48(!) kilo på nio månader nog. 🙂 du kommer att lyckas med att tappa de resterande slutligen, så envis du är 😉

  Kram

  [Svara]

  Malin Sörmlind svarade:

  Haha ja, jag är ju ganska envis som vi alla vet. Men tack Camilla! Blir så rörd av era kommentarer!

  [Svara]

 3. Även objektiven verkar ha gått ner en hel del i storlek..
  Skämt åsido, ruskigt bra jobbat! 🙂

  [Svara]

  Malin Sörmlind svarade:

  Haha ja, objektivet har blivit mindre också, men det andra används fortfarande flitigt! ;D

  [Svara]

 4. Wow vilken stor skillnad. Som sagt man märker inte hur mycket man går ner förns man ser de på bild.
  Härligt att se att de går så bra för dig. Kämpa på så når du ditt mål.

  [Svara]

  Malin Sörmlind svarade:

  Tack snälla Linda! Jag är väldigt nöjd med mig själv och mina resultat!

  [Svara]

 5. Fy sjutton vilken skillnad! Kan tänka mig att omställningen är svår i huvudet, att förstå hur stor skillnad det faktiskt är. Men fan vad bra jobbat! Kämpa på, det fixar du!

  [Svara]

  Malin Sörmlind svarade:

  Tack snälla Sara! Jag försöker verkligen!

  [Svara]

Kommentera

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggare gillar detta: