Skip to main content

Femton kilo hår lättare och mitt hår brinner!

hår

Här har ni det, resultatet efter tre timmar med fantastiska Filippa. Jag kom dit som ett blont förvirrat yrväder med på tok för mycket hår och när jag åkte hem hade jag en tuff röd färg med mörkare undertill och inte alls lika mycket hår. Vi tog inte mycket på längden och behöll luggen för den här gången, men jag fick en helt annan form när vi tunnat ut vad som kändes som femton kilo hår.

Jag har sjukt tjockt hår. Sjukt.

Men nu känner jag mig riktigt fin! Det kommer självklart lite nya fräscha bilder som inte är tagna med en iphone 3. Men tiden räckte inte riktigt till för det idag och jag ville visa er hur fin jag blev i den röda fräsiga frillan. Ni ska se det i dagsljus, jag nästan brinner! Hela håret lyser och det är lite mer jag, för vi vet ju alla att jag är inte direkt den tysta diskreta typen, haha!

Hiss eller diss kompisar?

20 thoughts to “Femton kilo hår lättare och mitt hår brinner!”

 1. Snyggt skulle det med stå! Önskar jag vågade ha ng fräsig färg i mitt tråkiga blonda hår.

  [Svara]

  Malin Sörmlind svarade:

  Tack sötnos! Jag är jättenöjd!

  [Svara]

 2. En skönhet klär i allt! Så häftig, eldig röd färg. Wow! 😀

  [Svara]

  Malin Sörmlind svarade:

  Ja, är man kaxig kan man inte ha en mesig frilla! ;D

  [Svara]

 3. Allt klär en skönhet ;.D

  [Svara]

  Malin Sörmlind svarade:

  Det är väldigt sant Carina! Tack raring! <3

  [Svara]

 4. Så. Jävla. Snygg!

  Om din man dumpar dig så vet du vart jag finns 😉

  [Svara]

  Malin Sörmlind svarade:

  Haha jag tror inte att risken är så stor, men jag lovar att höra av mig om så är fallet! ;D

  [Svara]

 5. Ruskigt snyggt damen!
  Om jag själv bara vågade så hade jag lätt kunnat köra på samma röda nyans!

  [Svara]

  Malin Sörmlind svarade:

  GÖR det! 😀

  [Svara]

Kommentera

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggare gillar detta: