Skip to main content

En rödtott på en äng någonstans i Sverige

IMG_1029

 

 

 

 

 

När vi åkte hem från Hanna och Tupperwarepartyt så ville Ludde stanna till på en äng och ta lite HDR-bilder. Något som han är himla duktig på men som jag inte förstår. Så jag frågade om han inte kunde visa mig hur man gör och om han kanske skulle kunna tänka sig att ta lite nya bilder på mig när vi ända var igång och motionerade våra kameror.

Ludde är helt grym på att lära ut saker, jag var dock inte så duktig på att lyssna men något ska vi väl kunna knåpa ihop av de bilder som jag tog. Resultat kommer! Tack mitt fina hjärta för de fina bilderna som du tog på mig – du är bäst! ♥

19 thoughts to “En rödtott på en äng någonstans i Sverige”

 1. 1. HDR är kul & kan bli riktigt snyggt, speciellt om man använder det på det sättet han gjort, med foton på rost och gamla saker. Ska bli kul att se resultatet.
  2. Du passar superbra i nya hårfärgen!

  [Svara]

  Malin Sörmlind svarade:

  Mitt blev nästintill misslyckat, jag började bara skratta när jag pillat med dem en stund. Så skrek jag fail och tryckte kryss. Nej, gör om gör rätt liksom. Jag ska ta med mig stativet nästa gång!

  TACK!

  [Svara]

 2. Snygging! Du blir så himla fin på kort! Tycker du ska satsa på att visa dig mer framför kameran!:)

  [Svara]

  Malin Sörmlind svarade:

  Hihi, men.. Knasfia! ;D

  [Svara]

 3. Så SNYGG du är 🙂 Rött är sååå snyggt på rätt människor. Och du är rätt!

  [Svara]

  Malin Sörmlind svarade:

  TACK! Jag trivs verkligen helt sanslöst bra!

  [Svara]

 4. Men åh vilken fräsig och fin hårfärg du har! 🙂

  Och tack snälla! Kul att du gillar’t, fast sorry att du får jobba övertid. Höhö. Hoppas du fortsätter kika in och gillar vad du ser/läser. :)) Kram!

  [Svara]

  Malin Sörmlind svarade:

  Tack detsamma! Jag är helt förälskad i ditt blåa hår! Jag var blond innan och det var på tok för snällt för mig. Nu ser man mig och kan tänka direkt – aja, hon är galen, då vet vi… Och då slipper jag liksom presentera mig. Sparar så mycket tid, du kan icke detta förstå!

  Jag är på din blogg dagligen, jag är lite som herpes. Man blir inte av med mig och man en gång har lyckats snärja in mig. 🙂

  [Svara]

  Gaymasen svarade:

  Haha lite så känner jag också. Plötsligt kom ens personlighet fram liksom. ^^

  Och härligt att höra! Så länge du inte smittar är jag nöjd. 😉

  [Svara]

  Malin Sörmlind svarade:

  Jag kan ju känna lite att det är ju du som är läkaren av oss två. Jag är bara en fotograf liksom.. Men jag… Troooor inte att jag smittar. Bara på ett fint vis i så fall.. 😉

  [Svara]

Kommentera

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggare gillar detta: